Kontakt oss

Våre brukere er veldig fornøyde om vår utmerkede støtte

 • Kontaktskjema

  Send inn ditt spørsmål via kontaktskjemaet vårt, vi svarer vanligvis i løpet av en dag.

 • Telefonstøtte

  Ring oss for spørsmål om kansellering, fakturering eller annet support.

 • Avbryt abonnementet

  Få abonnementet ditt kansellert uten å vente på vår hjelp, ved å bruke dette enkle skjemaet.

Ofte stilte spørsmål

Finn svar på de vanligste spørsmålene nedenfor.

 • Kan jeg lage et søknadsbrev også?

  Dersom du har en aktiv CVmaker.no-konto kan du lage ubegrenset med (matchende) søknadsbrev. Logg deg inn på vår CVmaker-konto og klikk på 'Søknadsbrev' i startmenyen.

 • Hva er CV byggetjeneste?

  I visse situasjoner kan det være nyttig å få CV-en sin laget, skrevet om eller optimalisert av en profesjonell. Dersom noen av situasjonene nedenfor er kjent for deg, vil du kanskje dra nytte av tjenesten vår:

  • Har du en hektisk jobb som tar opp det meste av tiden din og ikke gir deg tid til å lage en CV?
  • Er din CV ikke-eksisterende eller har du problemer med å finne ut hva slags informasjon som skal være der?
  • Vurderer du å bytte CV, noe som krever at CV-en din må skrives om?
  • Har du vært arbeidsledig en stund og derfor har en tom periode på CV-en som krever forklaring?
  • Er din CV utdatert eller gammeldags?
  • Er din CV kjedelig eller uklar og ikke tiltrekker seg oppmerksomhet?
  • Trenger din CV en endring, som å sortere etter relevans?
  • Trenger din CV grammatisk redigering og omskriving slik at den blir mer fengende? Du kan finne mer informasjon på Lage en CV.
 • Kan jeg laste ned CV-en min på et annet språk (f.eks. Engelsk)?

  For øyeblikket har vi kun mulighet til å tilby Engelsk, Svensk, Dansk og Finsk som standardspråk.

 • Hvordan kan jeg kansellere min CVmaker.no-konto og abonnement?

  Har du funnet en flott jobb og ønsker å kansellere ditt abonnement? Det er enkelt å kansellere abonnement ditt, med en av følgende måter:

  Konto Logg deg inn på kontoen og gå til "Min konto". Skroll deg helt ned på siden og skyv avhuking for abonnement til "Ja", og trykk på "Kanseller konto"-knappen. Nå er ditt abonnement automatisk kansellert og du vil motta en bekreftelse på e-post.

  Avbryte på abonnementssiden Gå til vår kontaktside og klikk på 'Kanseller abonnement'-knappen. Nå kan du kansellere abonnementet automatisk uten å logge deg inn på kontoen din. Du vil motta en bekreftelse på e-post om kanselleringen.

  Kontakt vår kundeservice Du kan også kansellere ditt abonnement ved å kontakte vår kundeservice. Du kan kontakte oss på telefon (i ukedagene), på e-post (24/7) eller starte en live chat på nettsiden når det er tilgjengelig. For mer informasjon om hvordan du kan kontakte oss, vennligst besøk vår kontaktside.

  Sjekk også ut bloggposten vår om hvordan du kan bruke/kansellere CVmaker sine tjenester.


 • Koster det penger å laste ned CV-en?

  Du kan prøve tjenesten til CVmaker, samt premium funksjoner i 7 dager for 19 kr. Etter en 7-dagers prøveperiode vil din konto fornyes automatisk og bli fakturert hver måned for 299 kr. Med premium tilgang kan du redigere og laste ned din CV, lage ubegrensede matchende søknadsbrev, bruke applikasjonen e-postverktøy og bruke premium jobbsøk og matche-system. Abonnementet på kontoen din fornyes automatisk hver måned til du kansellerer. Du kan enkelt kansellere kontoen din når som helst.

  Prisen som er oppgitt på nettsiden vår inkluderer MVA.

 • Kan jeg skjule en bestemt kategori på CV-en?

  Du kan enkelt skjule en bestemt kategori på CV-en ved å klikke på et av de 3 punktene du finner ved siden av kategorien du vil skjule. Du klikker bare på "Skjul seksjon", og det valgte objektet vil ikke lenger være synlig på CV-en. Når du vil se det skjulte objektet igjen, må du velge det fra «valgboksen» som du finner nederst i trinn 2 i vår CVmaker.

 • Kan jeg plassere noen av kategoriene på CV-en på neste side (i PDF)?

  Dette er oppnåelig og kan gjøres ganske enkelt i vår CVmaker ved å bruke en av disse to tilnærmingene:

  1. Du kan velge å plassere hele seksjonen (for eksempel 'Utdanning og kvalifikasjoner') på neste side ved å trykke på de 3 punktene ved siden av delen du ønsker å flytte, og deretter velge "på neste side (PDF)". Som et resultat vil hele seksjonen bli plassert på neste side.
  2. I beskrivelsen av forrige seksjon har du muligheten til å trykke Enter-knappen flere ganger i tekstredigereren vår, som gir deg muligheten til å justere overgangen til neste side mer presist.
 • Er det mulig å sortere i kronologisk rekkefølge?

  CV-en blir ikke sortert automatisk i kronologisk rekkefølge. Hvis du vil at elementene skal sorteres i kronologisk rekkefølge, må du klikke på et av de 3 tilgjengelige punktene ved siden av objektet og deretter velge alternativet "sorter kronologisk". Objektene blir deretter sortert på valgt måte.

 • Kan jeg sortere de forskjellige elementene i CV-en?

  Du har muligheten til å sortere de forskjellige kategoriene i CV-en din ved å bruke pilene ved siden av den aktuelle kategorien. Kategorien i en komponent kan også enkelt sorteres separat ved å trykke på en av de tre tilgjengelige stolpene ved siden av objektet og deretter sakte dra objektet til ønsket posisjon.


 • Kan jeg redigere CV-en etterpå?

  Når du har lastet ned CV-en din, vil du automatisk motta en e-post med dine unike påloggingsdetaljer hos CVmaker. Disse må du kunne ha når du vil gjøre endringer i CVen

 • Er CV-en min tilgjengelig for nedlasting i Microsoft Word?

  På grunn av den detaljerte kompleksiteten til våre unike maler, er det foreløpig ikke mulig å laste ned CV-en i et format som støttes av Microsoft Word. Du trenger imidlertid ikke å kaste bort tid på å tenke på hvordan du redigerer CV på et senere tidspunkt, fordi du har muligheten til alltid å få tilgang til den, samt gjøre de nødvendige justeringer gjennom din personlige konto hos CVmaker.

 • Kan jeg laste opp et profilbilde til CV-en?

  I den første fasen av gjenopprettelse av CV har du muligheten til å legge til et bilde i CV-en under delen "Personlige detaljer". Du trenger bare å klikke på fotoikonet ved siden av postkassen for å få frem selve dialogboksen, som deretter lar deg laste opp, redigere og til slutt laste opp bildet.

Veiviser


CVmaker B.V.
Piet Heinkade 221
1019HM Amsterdam
Nederland
CoC: 70894027