Hvordan bruke og kansellere tjenester fra CV Maker?

CV Maker er en tjeneste for jobbsøkere. Med vår nettapplikasjon kan du enkelt opprette, redigere og lagre din CV online. For det andre kan du også lage et følgebrev i en stil som matcher CV-en din. Fra din personlige konto kan du sende en søknad med din opprettede CV og følgebrev. Ved å gjøre dette kan du også se om selskapet har åpnet søknaden din. På denne måten kan du organisere og administrere aktivitet for din søknad.

CV Maker personlig konto

Når du har logget inn på din personlige konto, vil du finne følgende faner;

  • Cv-er; her kan du opprette, kopiere, redigere og laste ned din CV.

  • Søknadsbrev; her kan du opprette, redigere og laste ned følgebrevet ditt.

  • Ny Søknad; her kan du søke ved å bruke din tidligere opprettede CV og følgebrev. Du kan også se om søknaden din er åpen.

  • Jobbsøker; her kan du søke etter ledige stillinger.

  • Konto (se øvre høyre hjørne); her kan du redigere legitimasjon, e-post preferanser og kansellere eller reaktivere medlemskapet ditt.

Under medlemskapet ditt har du ubegrenset tilgang til alle funksjonene ovenfor. Minimumsperioden for medlemskap er 7 dager, i løpet av denne tiden kan du lage ubegrensede CV-er og brev. Etter den første uken vil abonnementet ditt automatisk fornyes i én måned til medlemskapet kanselleres. Du kan melde deg av når som helst. Etter den første prøveuken vil abonnementet ditt fornyes månedlig. Etter at du har avsluttet kontoen din, vil du fortsatt ha tilgang til alle funksjonene frem til den siste faktureringen. Så hvis du avslutter abonnementet rett etter at du har opprettet CV-en din, har du fortsatt 7 dager på deg til å redigere og laste ned CV-en og følgebrevet.

Vanlige spørsmål om abonnementer

Jeg fikk en jobb. Hvordan avslutter jeg abonnementet mitt?

Gratulerer! Du kan enkelt avslutte abonnementet på din personlige konto. Sørg for at du er logget på, og klikk deretter på Kontoinstillinger. Klikk på den røde knappen "Si opp abonnement" og abonnementet ditt avsluttes automatisk i neste avdrag.

cvmaker avslutt medlemskap

Jeg ser ikke den røde knappen. Hvordan kan det være?

Du kan mest sannsynlig se en blå knapp som sier "Aktiver konto". Dette betyr at du har avsluttet kontoen din, vennligst kontakt oss hvis du har spørsmål!

Jeg glemte passordet mitt. Hvordan kan jeg avslutte abonnementet mitt?

Vi anbefaler på det sterkeste at du ber om nytt passord her. På den måten, hvis du trenger å redigere CV-en din, kan du logge på kontoen din. Alternativt kan du melde deg av via å sett inn e-posten din i dette skjemaet. Vi behandler kanselleringen for deg. Du vil motta bekreftelse via e-postadressen som er oppgitt når kanselleringen er behandlet.

MERK: Du må gi oss den samme e-postadressen som du brukte i CV-en din, ellers kan vi ikke behandle forespørselen din!

Hva skjer når jeg deaktiverer kontoen min?

Kontoen din vil fortsette å eksistere, men den vil være "inaktiv", noe som betyr at du ikke blir belastet og ikke kan bruke den før medlemskapet ditt er reaktivert. Vi lagrer kontoen din, opprettet CV og følgebrev på våre sikre servere. Du kan reaktivere abonnementet ditt ved behov. Vil du fullstendig slette kontoen din permanent og data fra våre servere? Ikke noe problem, send forespørselen din til [email protected] så tar vi oss av det for deg!

Er det en angrefrist? Når kan jeg avslutte abonnementet?

Du kan si opp medlemskapet ditt når som helst. Hvis du avbestiller i løpet av den første uken av prøveperioden, vil du bare bli belastet for den første uken. Etter den første uken vil abonnementet ditt fornyes månedlig. Du har alltid tilgang til alle tjenester frem til sluttdato, så hvis du avbestiller nå, har du fortsatt tilgang til alle tjenester i en uke.

Jeg vil lage en enkelt CV, er det mulig?

Selvsagt! Selv om vi anbefaler å skreddersy CV-en din til stillingen, kan du også velge å lage bare én CV. Sørg for å deaktivere kontoen din umiddelbart etter at du har opprettet din CV. Som nevnt vil du fortsatt kunne bruke alle funksjonene i en uke siden du allerede har betalt for tjenesten vår.