CV-eksempler

Få inspirasjon fra cv-eksempler som er profesjonelt utformet og perfekt egnet jobbstillingen. Øk sjansene dine med allerede velprøvde CV-eksempler.

+ Lag din CV
Eksempel på advokat CV

Advokat

Toronto-mal

StarStarStarStarStar
Akademisk CV eksempel

Akademiker CV

California CV-mal

StarStarStarStarStar
Arkitektur CV eksempel for Davis Birgersen

Arkitekt

California-mal

StarStarStarStarStar
CV-eksempel - Bartender

Bartender

Otago CV-mal

StarStarStarStarStar
CV-eksempel - CV for karriereendring

CV for Karriereendring

Peking CV-mal

StarStarStarStarStar
Eksempel på CV for student

Student

Otago CV-mal

StarStarStarStarStar
CV for kundeservice

Kundeservice

Yale CV-mal

StarStarStarStarStar
Cv uten erfaring

CV med lite arbeidserfaring

Oxford CV-mal

StarStarStarStarStar
CV eksempel av William Horn som er student og søker deltidsjobb

Deltidsjobb

Cornell CV-mal

StarStarStarStarStar
Eksempel på CV - Utvikler - Otago-mal

Programvareutvikler

Otago CV-mal

StarStarStarStarStar
cv på engelsk eksempel

Engelsk CV

Hopkins CV-mal

StarStarStarStarStar
Fransk CV for sekretær

Fransk CV

Edinburgh CV-mal

StarStarStarStarStar
Frisør CV eksempel for Heidi Jensen

Frisør

Erasmus- mal

StarStarStarStarStar
Eksempel på CV - Nyutdannet

Nyutdannet

Erasmus CV-mal

StarStarStarStarStar
CV for lærling

Lærling

https://cvmaker.no/assets/examples/eksempel-cv-laerer-cv-3f6591.jpg

StarStarStarStarStar
Markedsføring CV mal

Markedsføring

Auckland CV-mal

StarStarStarStarStar
CV for sykepleier

Sykepleier

Stanford CV-mal

StarStarStarStarStar
CV for resepsjonist

Resepsjonist

Harvard CV-mal

StarStarStarStarStar
butikkmedarbeider

Butikkmedarbeider

Edinburgh CV-mal

StarStarStarStarStar
Eksempel på CV for salg

Salgssjef

Cornel CV-mal

StarStarStarStarStar
Enkel CV

Enkel CV

Wheaton CV-mal

StarStarStarStarStar
Sivilingeniør cv eksempel laget med cvmaker

Sivilingeniør

Harvard-mal

StarStarStarStarStar
Ferdighetsbasert CV

Ferdighetsbasert CV

Toronto CV-mal

StarStarStarStarStar
Eksempel på CV for helsefagarbeider

Helsefagarbeider

Michigan CV-mal

StarStarStarStarStar
CV for lærer

Lærer

Harvard CV-mal

StarStarStarStarStar
Eksempel på CV - servitør

Servitør

Stanford CV-mal

StarStarStarStarStar

Det er lettere å komme i gang med våre gratis eksempler på CV

La oss innse det, å skrive en god CV er en ganske skremmende oppgave for mange av oss. Det er tross alt ikke noe vi gjør hver dag. For å hjelpe deg på vei har vi tatt med et bredt utvalg av profesjonelle CV-eksempler ovenfor. Uansett utdanningsnivå, år med arbeidserfaring eller arbeidsbransje, vil du alltid finne passende eksempler på CVer ovenfor.

Tilpass eksemplene

Selv om eksemplene ovenfor er nøye sammensatt, burde du absolutt ikke kopiere dem. Din CV bør gjenspeile din egen personlighet, ferdigheter og karriere. Det er også viktig å justere CVen din basert på stillingen og firmaet du søker til. Med et godt eksempel for hånden, og ved å bruke vår CV-bygger, har det blitt enklere å lage CVer! Her får du bestnadig et godt eksempel å følge, og du kan alltid utarbeide CVen din i en profesjonell, oversiktlig CV-mal.

Hvis du ser etter en ny jobb, anbefaler vi deg å følge trinnene nedenfor;

  1. Bestem deg for hva slags jobb du vil søke på.

  2. Velg stillingen eller firmaet du vil jobbe for.

  3. Finn et eksempel blant våre CV-eksempler som appellerer til deg eller gjelder din personlige situasjon.

  4. Identifiser nå hvilke ferdigheter, kunnskaper eller egenskaper som er avgjørende for stillingen du søker på og hvordan du kan demonstrere disse fra tidligere (arbeids)erfaring eller opplæring.

  5. Begynn nå å lage din CV. Vis den viktigste informasjonen på CVen din. Sitter du fast et sted? Sjekk ut bloggen vår for nyttige tips om spesifikke deler av CVen din

Lag en god CV

Det er viktig å innse at arbeidsgivere vanligvis mottar mange søknader for hver stilling. CV-en din må være lett å skanne og godt strukturert. Derfor anbefaler vi søkere å alltid sørge for å sette den viktigste informasjonen så høyt som mulig på CVen. Arbeidsgivere må med et blikk kunne se at du er rett person for den ledige stillingen. Dersom dette ikke er tilfelle vil arbeidsgiver raskt gå videre til neste kandidat.

Når du setter opp din CV, anbefaler vi at du inkluderer minst følgende elementer;

Personopplysning

Selvfølgelig starter du alltid CVen med dine personopplysninger; navn, e-postadresse, telefonnummer og hjemmeadresse. I Norge blir det å ha førerkort også ofte referert til som personopplysninger. Hvis du har en personlig nettside eller LinkedIn-profil, er det lurt å legge inn en lenke til den.

Arbeidserfaring

Etter at du har sendt inn dine personopplysninger, fortsett med å skrive ned din arbeidserfaring. Det vanligste er å presentere arbeidserfaringen i kronologisk rekkefølge. Det vil si at du starter med din siste arbeidserfaring og deretter fører opp ditt tidligere arbeid. Du gjør dette fordi den siste jobben din vanligvis var den mest relevante for din fremtidige arbeidsgiver. Når du skal beskrive din arbeidserfaring, prøv å legge vekt på oppgaver og ansvar som også er viktige for stillingen du søker på. Hvis din siste arbeidserfaring ikke er den mest relevante for din personlige situasjon, bør du vurdere å bruke en annen CV-struktur.

Utdanning

Hvis du allerede har flere års arbeidserfaring, er det vanlig å legge utdanningen lengre ned på CVen. Arbeidsgivere finner ofte arbeidserfaring mer relevant enn opplæringen du fikk for mange år siden.

Ferdigheter

Visse ferdigheter kreves for ethvert yrke. Når du utarbeider din CV, tenk på hvilke ferdigheter som er viktigst for stillingen du ønsker å søke på. Gi navn til disse ferdighetene og angi nivået ditt.

Ytterligere seksjoner

Du bør finne elementene ovenfor på hver CV og danne grunnlaget. Men hvis du ønsker å konkurrere med andre kandidater, er det best å se på hvilke komponenter.

Personlig profil

En god CV starter alltid med en personlig profil. I dette avsnittet introduserer du deg selv kort, forklar hva du er god på og hva du ser etter. Vær oppmerksom på profilen din som vanligvis er avsnittet som blir lest nøye av arbeidsgivere. Sjekk ut CV-eksemplene ovenfor for inspirasjon til din egen profil, eller les vår blogg om å skrive en profil med mange eksempler.

Kurs og sertifikater

Har du tatt et kurs eller til og med et sertifikat som ga verdi for din nye arbeidsgiver? Da er det best å inkludere det i CVen. Kurs og sertifikater anerkjenner også en viss grad av intellektuell nysgjerrighet og fokuserer på selvutvikling. Det er enda en grunn til å legge dem til CVen din.

Referanser

Ved å oppføre referanser på CVen din, kan du gi ytterligere troverdighet til all påstått kunnskap, ferdigheter og attributter i CVen din. Dette viser at folk som har jobbet med deg kan bekrefte disse påstandene. På grunn av personvernet deres, er det ikke lurt å inkludere kontaktinformasjonen deres på din første CV. I stedet bør du begrense deg til å navngi deres navn og funksjon. Bare når du sjekker referanser kan du oppgi kontaktinformasjon med deres tillatelse.

Prestasjon

Vil du virkelig være et skritt foran andre kandidater? Du kan få det ved å liste opp prestasjoner på CVen din. Det er best å gjøre dette basert på prosenter eller overbevisende eksempler. Dette viser at du er en ambisiøs medarbeider med lidenskap for jobben. Ytelse setter også i gang fantasien til arbeidsgivere fordi arbeidsgivere liker å vite hva du kan gjøre for organisasjonen deres.

Andre aktiviteter

Fritidsaktiviteter er aktiviteter som du gjør utenom arbeidstid, for eksempel frivillig arbeid i en organisasjon, klubb eller forening. Disse aktivitetene kan øke arbeidserfaringen betraktelig. Du kan for eksempel bruke dem til å demonstrere ferdighetene dine med liten eller ingen erfaring i en profesjonell setting. I tillegg viser dine fritidsaktiviteter et høyt engasjement.

Hobbyer og interesser

Legg til hobbyer eller interesser i CVen din anbefales spesielt når de er relatert til stillingen eller bransjen du ønsker å jobbe i. Denne delen er absolutt ikke en forpliktelse, men den gir et "personlig preg" på CVen. Dette er absolutt verdsatt når det er en uformell bedriftskultur.

Begynn å lage din CV

Lag en profesjonell CV raskt og enkelt med vår avanserte CV-bygger

+ Start nå

Få et intervju for drømmejobben din med CVMaker

Lag en profesjonell CV enkelt på 10 minutter, last den ned når som helst og hvor som helst!

AddSmallLag din CV
CheckCircle

Øk sjansene dine for å få drømmejobben din med CVMaker.