Om oss


Vi lager elegante og profesjonelle CVer for alle

Om CVmaker

Mange opplever vanskeligheter med å lage sin første CV. Vi opprettet derfor CVmaker for å hjelpe deg med å lage en profesjonell og elegant CV som helt sikkert vil løfte deg fra mengden og øke sjansene dine for å få hjem den etterspurte tjenesten. Vår intuitive guide lar deg lage en CV på mindre enn 10 minutter ved å veilede deg trinn for trinn gjennom prosessen.

Vi jobber med anerkjente rekrutterere som hjelper oss med å planlegge og lage CV-maler. Vi integrerer deretter disse malene i CV-maker vår som igjen gjør CV-opprettelsen din til en ren glede. Du kan for eksempel endre farger, skrift, formater og mye mer på noen få klikk uten å måtte bekymre deg for sluttresultatet. Verktøyet gir deg muligheten til å lage og laste ned en profesjonell CV innen få minutter.

Vi øker i popularitet!

Til dags dato har mer enn 100 000 mennesker oppdaget og med hell brukt verktøyet vårt for å skape en elegant og profesjonell CV. Et stort flertall av brukerne våre jobber i dag hos noen av de største selskapene i Norge, takket være våre enestående CV-maler.

Trenger du hjelp?

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, vennligst send en e-post til support@cvmaker.no, eller kontakt oss via vårt kontaktskjema.

Selskapet

CVmaker BV
Piet Heinkade 221
1019 HM Amsterdam
Nederland

Mer enn 112.872 brukere har allerede opprettet sin CV

Med vår CV-skaper kan du raskt og enkelt lage en distinkt og profesjonell CV på bare 15 minutter.

Lag din CV

Du har 65% sjanse for å få deg en jobb.