Om oss


Vi lager elegante og profesjonelle CVer for alle

Om CVmaker

Mange opplever vanskeligheter med å lage sin første CV. Vi opprettet derfor CVmaker for å hjelpe deg med å lage en profesjonell og elegant CV som helt sikkert vil løfte deg fra mengden og øke sjansene dine for rå hjem den etterspurte tjenesten. Vår intuitive guide lar deg lage en CV på mindre enn 10 minutter ved å veilede deg trinn for trinn gjennom prosessen.

Vi jobber med anerkjente rekrutterere som hjelper oss med å planlegge og lage CV-maler. Vi integrerer deretter disse malene i CV-maker vår som igjen gjør CV-opprettelsen din til en ren og skjør glede. Du kan for eksempel endre farger, skrifter, formater og mye mer på noen få klikk uten å måtte bekymre deg for sluttresultatet. Verktøyet gir deg muligheten til å lage og laste ned en profesjonell CV innen få minutter.

Vi øker i popularitet!

Til dags dato har mer enn 100 000 mennesker oppdaget og med hell brukt verktøyet vårt for å skape en elegant og profesjonell CV. Et stort flertall av brukerne våre jobber i dag hos noen av de største selskapene i Norge, takket være våre enestående CV-maler.

Støtte

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, vennligst send en e-post til support@cvmaker.no, eller kontakt oss via vårt kontaktskjema.

Selskapet

CVmaker BV
Keizersgracht 241
1016EA Amsterdam
Nederland

Mer enn 112.872 brukere har allerede opprettet sin CV

Med vår CV-skaper kan du raskt og enkelt lage en distinkt og profesjonell CV på bare 15 minutter.

Lag din CV

Du har 65% sjanse for å få deg en jobb.