Kontakt oss

Våre brukere er veldig fornøyde om vår utmerkede støtte

 • Kontaktskjema

  Send inn spørsmålet ditt via kontaktskjemaet vårt, vi svarer vanligvis i løpet av en dag.

 • Fortell abonnementet

  Få abonnementet ditt kansellert uten å vente på vår støtte, ved å bruke dette enkle skjemaet.

Ofte stilte spørsmål

Finn svar på de vanligste spørsmålene nedenfor.

 • Kan jeg laste ned CV-en min på et annet språk (f.eks. Engelsk)?

  For øyeblikket har vi kun mulighet til å tilby Engelsk, Svensk og Fransk som standardspråk.

 • Kan jeg si opp medlemskapet mitt?

  Hvis du har funnet jobben du streber etter, trenger du kanskje ikke lenger tjenestene våre. Da har du muligheten til å kansellere medlemskapet ditt enkelt ved å gå til “Min konto”, bla nedover til du ser abonnementsdelen, trykk “Ja” og til slutt klikke på “Avbryt konto”.

 • Koster det penger å laste ned CV-en?

  Prisen på tjenesten vår er for øyeblikket 39 kr for ubegrenset tilgang i 7 dager. Etter 7-dagersperioden blir kontoen din automatisk fornyet hver måned for 219 kr. Et premium-medlemskap gir deg muligheten til alltid å redigere og laste ned CV-dokumenter, lage ubegrensede personlige brev, bruke vår interne e-postapplikasjon og bruke vårt innovative jobbsøke-system i hele premium-perioden. Abonnementet ditt fornyes automatisk hver måned til du aktivt sier opp medlemskapet ditt. Du har muligheten til å avbryte og avbryte medlemskapet når som helst. Vær oppmerksom på at den oppgitte prisen også inkluderer moms.

 • Kan jeg skjule en gjenstand på CV-en?

  Du kan enkelt skjule et bestemt element på CV-en ved å klikke på et av de 3 punktene du finner ved siden av elementet du vil skjule. Du klikker bare på "Skjul komponent", og det valgte objektet vil ikke lenger være synlig på CV-en. Når du vil se det skjulte objektet igjen, må du velge det fra «valgboksen» som du finner nederst i trinn 2 i vår CVmaker.

 • Kan jeg plassere noen av CV-ene på neste side (i PDF)?

  Dette er oppnåelig og kan gjøres ganske enkelt i vår CVmaker ved å bruke en av disse to tilnærmingene:

  1. Du kan velge å plassere hele seksjonen (for eksempel 'Utdanning og kvalifikasjoner') på neste side ved å trykke på de 3 punktene ved siden av delen du ønsker å flytte, og deretter velge "på neste side (PDF)". Som et resultat vil hele seksjonen bli plassert på neste side.
  2. I beskrivelsen av forrige seksjon har du muligheten til å trykke Enter-knappen flere ganger i tekstredigereren vår, som gir deg muligheten til å justere overgangen til neste side mer presist.
 • Er det mulig å sortere objektene mine i kronologisk rekkefølge?

  CV-varene dine kan ikke sorteres automatisk i kronologisk rekkefølge. Hvis du vil at elementene skal sorteres i kronologisk rekkefølge, må du klikke på et av de 3 tilgjengelige punktene ved siden av objektet og deretter velge alternativet "sorter kronologisk". Objektene blir deretter sortert på valgt måte.

 • Kan jeg sortere de forskjellige elementene i CV-en?

  Du har muligheten til å sortere de forskjellige elementene i CV-en din ved å bruke pilene ved siden av det aktuelle elementet. Elementene i en komponent kan også enkelt sorteres separat ved å trykke på en av de tre tilgjengelige stolpene ved siden av objektet og deretter sakte dra objektet til ønsket posisjon.

 • Kan jeg redigere CV-en etterpå?

  Når du har lastet ned CV-en din, vil du automatisk motta en e-post med dine unike påloggingsdetaljer hos CVmaker. Disse må du kunne ha når du vil gjøre endringer i CVen

 • Er CV-en min tilgjengelig for nedlasting i Microsoft Word?

  På grunn av den detaljerte kompleksiteten til våre unike maler, er det foreløpig ikke mulig å laste ned CV-en i et format som støttes av Microsoft Word. Du trenger imidlertid ikke å kaste bort tid på å tenke på hvordan du redigerer CV på et senere tidspunkt, fordi du har muligheten til alltid å få tilgang til den, samt gjøre de nødvendige justeringer gjennom din personlige konto hos CVmaker.

 • Kan jeg laste opp et profilbilde til CV-en?

  I den første fasen av gjenopprettelse av CV har du muligheten til å legge til et bilde i CV-en under delen "Personlige detaljer". Du trenger bare å klikke på fotoikonet ved siden av postkassen for å få frem selve dialogboksen, som deretter lar deg laste opp, redigere og til slutt laste opp bildet.

Veiviser


CVmaker B.V.
Herengracht 458
1017CA Amsterdam
Nederland
CoC: 70894027