CVmaker.no på kontoutskriften i banken eller kredittkortet?

Hva du skal gjøre hvis du ikke gjenkjenner en betaling til CVmaker.no

Ser du en "CVmaker.no", "CVmaker" eller "cvmkr.info" belastning på en kontoutskrift i banken eller på kredittkort som du ikke kjenner igjen? Eller er du rett og slett uenig i belastningen? Les deretter videre for å se hva du kan gjøre.

Hva er CVmaker.no?

CVmaker.no er et hendig verktøy hvor du har alle funksjonene til å finne og få drømmejobben din. Du kan for eksempel lage et ubegrenset antall profesjonelle og iøynefallende CVer, forberede matchende jobbsøknad som skal sendes via CVmaker.no, og spore om de er åpnet av potensielle arbeidsgivere. I tillegg blir CVen din automatisk matchet med relevante stillinger, og du kan søke etter flere jobber og søke direkte. Kort sagt, alt du trenger for et vellykket jobbsøk er lett tilgjengelig.

Jeg gjenkjenner ikke belastningen

Det kan hende at du har laget en CV og/eller jobbsøknad på Cvmaker.no og ikke meldt deg av, eller du kan ha betalt for noen andre som har laget en CV på Cvmaker.no. På grunn av hele spekteret av funksjoner Cvmaker.no tilbyr, er det en kontinuerlig tjeneste som utvides månedlig, men som kan stoppes når som helst. Selv om vi kommuniserer våre priser og metoder så tydelig som mulig på nettstedet vårt, er det ikke sikkert du er klar over det. Vennligst kontakt [email protected] ved å bruke e-postadressen som vises på CVen din eller send en kopi av erklæringen slik at vi kan hjelpe deg raskt.

Jeg er uenig i belastningen

Du kan ha laget din CV og/eller følgebrev på Cvmaker.no og ikke meldt deg av. På grunn av hele spekteret av funksjoner Cvmaker.no tilbyr, er det en kontinuerlig tjeneste som utvides månedlig, men som kan stoppes når som helst. Selv om vi kommuniserer våre priser og metoder så tydelig som mulig på nettstedet vårt, er det ikke sikkert du er klar over det. Vennligst kontakt [email protected] for å fortelle oss hvorfor du er uenig i belastningen og send oss ​​e-postadressen som vises på CVen din eller send oss ​​en kopi av erklæringen slik at vi kan hjelpe deg raskt. Så ser vi hva slags passende løsning vi kan tilby deg.

Jeg bruker ikke CVmaker.no lengre og vil avslutte mitt abonnement

Du kan enkelt kansellere kontoen og abonnementet selv. Hvis du trenger kontoen din igjen i fremtiden, kan du enkelt aktivere den igjen når som helst. Følg trinnene nedenfor for å kansellere kontoen din:

  1. Gå til side for innlogging til CVmaker.no

  2. Logg inn med dataene du mottok fra oss via e-post. har du glemt passordet ditt? Be om nytt passord.

  3. Naviger til 'Konto', rull ned og klikk på 'Deaktiver konto'.

  4. Kontoen din er nå avsluttet, du vil også motta en bekreftelse på e-post.

Hvis du ikke kan kansellere kontoen din selv, vennligst send en e-post til [email protected], så kansellerer vi kontoen din for deg.