Hvordan kan vi hjelpe?

Finner du ikke det du leter etter? Vennligst kontakt oss.

Search
Hva er egentlig CVmaker.no?

Til tross for de forskjellige navnene, er CVmaker.no mer enn bare en CV-bygger. Den er en omfattende plattform for å hjelpe deg med å finne drømmejobben.

På CVmaker.no finner du følgende funksjoner:

  • Lag, rediger og last ned ubegrensede CVer;

  • Over 20+ profesjonelle maler for CV og følgebrev;

  • Lag og last ned ubegrensede følgebrev;

  • Organiser søknader og få status om de som er åpnet;

  • Motta og søk etter relevante jobber som samsvarer med din profil og erfaring.

Interessert? Start nå!

Hvordan avslutte abonnementet?

Du kan enkelt si opp CV Maker-abonnementet ditt via ett av alternativene nedenfor:

Side for å avslutte abonnement Gå til kontaktsiden for å avslutte abonnement, skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen din, og abonnementet ditt vil automatisk bli kansellert. Din kansellering vil bli behandlet umiddelbart. Du trenger ikke logge inn for dette, du vil alltid motta bekreftelse på epost etter avbestilling.

Avslutt abonnementet på kontoen din For å gjøre dette må du først logge inn på kontoen din. Når du er logget på, klikker du på navnet ditt i øvre høyre hjørne, og deretter på "Kontoinnstillinger". Her finner du overskriften "Abonnementer" og muligheten til å kansellere abonnementet umiddelbart. Din kansellering vil bli behandlet umiddelbart og du vil alltid motta en bekreftelse på e-post

Hva skjer hvis jeg avslutter abonnementet mitt? Abonnementet ditt vil bli kansellert umiddelbart, noe som betyr at ingen ytterligere betalinger vil bli utført. Etter kansellering av abonnement vil du motta en bekreftelse på e-post. Denne e-posten inneholder datoen du fortsatt kan få tilgang til CV Maker-kontoen din. Inntil da kan du fortsatt bruke alle funksjonene på plattformen. Tilgang til funksjonene vil opphøre fra den gitte datoen.

Hvor mye koster CVmaker.no?

CV Maker er i utgangspunktet gratis å bruke. Med en gratis konto kan du:

  • Bruke vår CV-bygger til å lage din CV og se resultatene umiddelbart i vår direkte "forhåndsvisning".

  • Skrive et følgebrev og lagre det på kontoen din;

  • Søk etter ledige stillinger;

  • Gratis tilgang til vår blogg med verdifulle artikler og karriereveiledning.

  • Gratis tilgang til vårt bibliotek av mange CV-eksempler.

Oppgrader til "Pro"-konto For å kunne laste ned CV og følgebrev og dra nytte av alle funksjonene på vår omfattende plattform, må du oppgradere til en "Pro"-konto. Du kan prøve alle funksjonene i 14 dager for en kampanjepris på 19 kroner. Etter denne 14-dagers prøveperioden vil kontoen din automatisk fornyes for 319 per måned. Gjeldende priser og muligheter for "Pro"-kontoer finner du på vår Priser-side.

Kan jeg laste ned CVen eller følgebrevet mitt på andre språk?

Du kan endre språket på CVen eller følgebrevet ved å velge ditt foretrukne språk ved siden av utvalg av språk (med et tegn) øverst på siden. All fast tekst blir automatisk oversatt til det språket du velger. Du må fortsatt oversette eventuelle tekstfelt du skriver inn selv.

Kan jeg komme tilbake senere for å redigere CVen eller følgebrevet mitt?

Du kan komme tilbake når som helst for å redigere CV og følgebrev. For å gjøre dette, må du logge inn på kontoen din, hvor alle dine CVer og følgebrev er lagret. Når du er logget inn, kan du redigere ethvert dokument umiddelbart.

Kan jeg legge til et bilde i CVen eller følgebrevet?

Du kan legge til et bilde ved å klikke på "+"-ikonet i vår CV-bygger i øvre venstre hjørne. Du kan deretter laste opp bildet og redigere det for å sette det på CVen eller følgebrevet.

Vær oppmerksom på at hvis du søker på en jobb i Norge, anbefaler vi at du ikke inkluderer et bilde på CVen eller følgebrevet. Denne funksjonen er tilgjengelig for de som søker i utlandet.

Kan jeg plassere en del fra CVen på neste side i PDFen?

Vår avanserte CV Maker-programvare beregner når et tekststykke skal plasseres på neste side, slik at teksten til CVen og følgebrevet passer godt inn på siden. men i noen tilfeller er det nødvendig å plassere delen manuelt på neste side. For å gjøre det:

Rull ned i CV-byggeren og velg fra tilleggsdelen for "Sideskift". Du kan dra denne delen til riktig plassering ved å trykke på flytte-ikonet ved siden av den. Dra et "Sideskift" over elementet du vil plassere på neste side.

Hvordan sorterer jeg de forskjellige seksjonene og delene på CVen min selv?

Seksjonene kan sorteres ved å klikke på de tre prikkene ved siden av elementet og velge om seksjonen skal flyttes opp eller ned.

Delene innenfor en seksjon sorteres automatisk kronologisk, men hvis du ønsker å endre sorteringen manuelt, kan du gjøre det ved å klikke på de tre linjene ved siden av seksjonen og dra den til ønsket plassering.

Hvordan fungerer funksjonen for jobbsøknad?

Du kan bruke funksjonen for jobbsøknad i dashbordet til å administrere og spore søknadene dine. Du kan enkelt legge til nye jobbsøknader på dashbordet for å spore status og motta varsler så snart mottakeren åpner søknaden.

Hvordan fungerer funksjonen for søking av jobb?

I dashbordet ditt kan du bruke funksjonen for søking av jobb til å finne relevante jobber som samsvarer nøyaktig med CVen din. Vårt system velger ut jobber som kan være relevante for dine interesser og erfaring. Du kan også utføre dine egne søk manuelt.

Kan dere hjelpe meg med å skrive en CV eller følgebrev?

Absolutt! I tillegg til avanserte verktøy hvor du enkelt kan lage din egen CV og følgebrev, tilbyr vi også tjenester for å skrive CV. Er du presset på tid eller klarer du ikke å lage en profesjonell CV eller følgebrev selv? Sjekk ut våre ulike CV-tjenester. Mer informasjon om våre CV-tjenester finner du her.

Øk sjansene dine for jobb betraktelig

Med CV Maker kan du raskt og enkelt lage en særegen profesjonell CV på under 15 minutter.

+ Lag din CV

"I løpet av minutter laget jeg en flott CV som hjalp meg med å få jobb i et av favoritt selskapene mine"

Elise Pedersen

Fikk jobb hos Nike

bilde