CV-eksempler

DropDown

Salgssjef

StarStarStarStarStar

Salgssjef

Roberts første jobb etter endt utdanning var som salgsassistent. Etter noen år kan han jobbe som salgssjef. Cornel-malen er en moderne og godt organisert CV-mal. Robert kan lagre all relevant informasjon på én side slik at nye arbeidsgivere med et øyeblikk kan se hvilken kompetanse og erfaring han har å tilby.

Bruk denne malen

"Motivert salgssjef som er flink til å lede team til å lage rekord høye salgstall. Bred erfaring innen alle aspekter av innsidesalg, eksternsalg, kundeservice og opplæring. Kundeorientert med gode evner for tidsstyring."

Robert Mortensen - Salgssjef

Eksempel på CV for salg

Innholdsfortegnelse

Hvordan lage CV som salgssjef?

Vurderer du å søke på en jobb innen salg? Du må starte med en CV for salg som åpner døren til intervjuer. En CV som vil få en rekrutterer til å slutte å sile gjennom CVer og nå ut til deg umiddelbart.

Den mest effektive måten å gjøre dette på er å fokusere på dine profesjonelle prestasjoner. Det sies ofte at du skal selge løsninger på problemer, ikke produkter eller funksjoner. Det samme gjelder søknaden din. Fremhev din evne til å vinne forhandlinger, bygge relasjoner og løse problemer. Dette gjør din CV om til en historie om å overgå salgsmål, vinne lukrative kontrakter, og generere betydelige inntekter.

Så før du trykker på send på din neste søknad, les nedenfor for å bygge en perfekt CV for salg som vil åpne opp muligheter for deg.

Lag din egen CV for salgsjobber nå

Lag en CV

En flott CV for salg er som din beste pitch: Den setter deg inn i kundens situasjon (eller, i dette tilfellet, rekruttereren) slik at du kan lande salget. Få presentasjonen i orden, så er klar til å gå videre til ditt neste salg. Hva gjør en selger?

Jada, selgere selger, men det handler ikke bare om å tilby et produkt eller en tjeneste og gå bort. Selgere må vite hva de selger. Men de må også forstå kundene sine, markedet deres, og hva som skiller produktet ut i fra konkurrentene.

Syv jobber innen salg

Ikke alle jobber er like. Her er syv forskjellige roller for selgere:

1. Innsidesalg: Ansvarlig for å betjene eksisterende kunder og opprettholde selskapets forhold til dem.

2. Eksternsalg: Gjør ansikt til ansikt-salg til kunder utenfor kontoret.

3. Salgsstøtte: Arbeid i et team for å støtte selgere.

4. Kundeservice: Sikre kundetilfredshet og øke salget til eksisterende kunder. Ligner på innsidesalg.

5. Leadgenerering/utvikling: Forskning og nettverk for nye forretningskontakter som kan bli kunder.

6. Forretningsutvikling: Selg, selg, selg på alle måter, inkludert dør-til-dør eller pitch.

7. Kontoansvarlig: Fokuser på eksisterende kunder og fortsett å selge nye tjenester eller produkter til disse kundene.

Arbeidsmarkedet for salg avhenger mye av hva du selger. Bransje for salg av annonser er helt annerledes enn markedet for salg av biler. Ifølge Wall Street Journal øker mange teknologiselskaper etter pandemien, og er på utkikk etter selgere, men vanskelig å finne. Dette gjelder ikke alle områder.

Noen selgere kan generere leads selv, mens andre får leads fra markedsføring eller får folk til å gå inn i lokalene deres på jakt etter muligheter. En selger kan bare være ansvarlig for én konto, noe som betyr at de må opprettholde et godt forhold til den kontoen og være i stand til å forutse og løse deres behov og eventuelle problemer som oppstår. Andre selgere har tilbakevendende kunder eller må hele tiden finne nye salgsmål.

Eksempel på CV - CV rolle innen salg - Cornell-mal

Last ned dtte eksemplet på en cv - Rolle som salgssjef

Velg mellom 20+ HR-godkjente CV-maler!

Lag en CV

Hva bør jeg inkludere i CV for salg?

Det første trinnet i å skrive en CV for salg er å vite hvilke seksjoner som skal inkluderes. Din CV bør inneholde følgende elementer:

Innenfor den rammen må du møte behovene til din potensielle arbeidsgiver med en tone som matcher selskapets stil. Akkurat som du undersøker kundene dine før du lager et pitch, bør du undersøke selskapet og henvise til rekruttereren eller din fremtidige sjef. Dette har den doble hensikten å svare på spørsmålene*, "Vil du passe inn i vår kultur?" og "Hva kan du gjøre for å forbedre salgstallene?"*

Beskriver de viktigste seksjonene på en salgssjef CV

En flott CV selger deg like bra som du selger produkter

En CV for salg må representere din erfaring og din rolle som selger. Ta følgende trinn for å sikre intervjuet ditt:

 • Ta direkte opp behovene til selskapet og demonstrer hvordan du kan møte disse behovene med ferdighetene du har demonstrert.

 • Gjør et profesjonelt førsteinntrykk med et rent, lettlest CV-oppsett og design.

 • Fokuser på nøkkelordene og setningene du må inkludere for å unngå å bli filtrert ut av ATS.

ATS-optimalisering

Nesten alle store selskaper bruker søkesystemer for å skanne og sortere CVer. For å hjelpe deg med å slå algoritmer designet for å filtrere ut svakere CV-er, sørg for å tilpasse søknaden din for hver jobb. Her er noen trinn for å gjøre prosessen enkel:

 1. Analyser stillingannonsen og fremhev alle nødvendige ferdigheter og egenskaper.

 2. Marker de du har.

 3. Sjekk CV-en din for å sikre at de vises minst én gang.

 4. Bruk eksakte nøkkelord og fraser fra stillingsannonsen.

Ikke bare hjelper målretting deg med å slå ATS, den forteller også rekruttereren at du vil ha akkurat den jobben.

Lag din CV for salg nå

Lag en CV

Hvordan skrive best mulig CV for salg?

Her anbefaler vi at du holder deg til det mest populære CV-formatet: omvendt rekkefølge. Hvorfor? Rekrutterere og ansettelsesledere liker det mest. De vet nøyaktig hvor de kan finne informasjon som er viktig for dem, og de kan få en rask oversikt over hvor karrieren din er nå.

Personlig uttalelse - Skriv din pitch

På din CV for salg er denne delen hvor du kan vise frem dine ferdigheter for salg. Resten av CV-en din består av punktlister, men her står du fritt til å bruke 4-5 setninger. Beskriv stilen din mens du imponerer dem med salgstallene dine.

I stedet for å gjenta det du beskriver i seksjon for erfaring, fokuserer du på en eller to av dine største prestasjoner innen salg. Nedenfor finner du et eksempel på CV for din personlig uttalelse.

Eksempel på personlig uttalelse

Erfaren og motivert selger med fem års erfaring i et senior salgsmiljø. Bevist merittliste for å skalere virksomhet gjennom vellykket nettverksbygging og inngåelse av smarte partnerskap. Selvmotivert og drevet for å bidra til å øke velstanden til bedrifter og samtidig for å forbedre deres rykte.

Beksriver hvorfor det er viktig å ta med en personlig profil på en salgssjef CV

Ferdigheter av CV for salg - utsøkte attributter

Hva gjør deg til en god selger? Kan du forklare det med dine 4-7 topp ferdigheter? Det er det du gjør i seksjon for ferdighet av CV for salg. Salg krever førsteklasses myke ferdigheter, men du må også ha en solid forståelse av din bransje og være en kyndig bruker av applikasjoner for salg.

Ved å gjennomgå stillingsannonser og forskningen din på nytt, lag en oppføring som direkte gjenspeiler behovene til arbeidsgiveren. Velg ferdigheter som tett samsvarer med kravene til den nye stillingen.

Prøv å finne en balanse mellom menneskelige ferdigheter og teknisk ekspertise. Nedenfor finner du eksempler på harde og myke ferdigheter.

Eksempel på seksjon for ferdigheter innen salg

 • Myke ferdigheter: selvinnsikt, selvregulering, kommunikasjon, sosiale ferdigheter, motivasjon, empati.

 • Harde ferdigheter: analytisk tenkning, teamledelse, forretningsutvikling, innovasjon.

Oppsett og design for CV: Vis stilen din

Du vet hvor viktig førsteinntrykket er, så bruk den kunnskapen her. Hold en presentasjon med disse nyttige tipsene for å forbedre din CV for salg.

Tenk lett å lese. Mens du ønsker å bli lagt merke til, er ditt egentlige mål å få dokumentet ditt lest. Hold margene på én tomme og bruk klare, lesbare skrifter. La det være nok plass.

Camera Flash

CV Maker tips:

Hovedkomponentene i en CV er din kontaktinformasjon og dine siste jobber og titler. Dette er det første stedet HR-ledere ser, så sørg for at disse elementene er enkle å finne.

Til slutt, sørg for at CV-teksten og formateringen er fri for skrivefeil og feil. Få jobbsøkingen din til å bevege seg raskt med online verktøy som de i CV Maker.

Viser hva slags CV format en salgssjef CV bør ha

Viktige bemerkninger for en CV for salg

 • Få hver CV til å fokusere på dine målrettede jobber ved å tilpasse din CV for salg til å passe hver arbeidsgivers behov.

 • Bruk dine utmerkede ferdigheter for kommunikasjon og salg til å markedsføre dine fremtidige arbeidsgivere.

 • Bruk CVmaker Online CV nygger for å hjelpe deg med å lykkes i den nye jobben din!

Lag din profesjonelle CV nå

Lag en CV

Få et intervju for drømmejobben din med CVMaker

Lag en profesjonell CV enkelt på 10 minutter, last den ned når som helst og hvor som helst!

AddSmallLag din CV
CheckCircle

Øk sjansene dine for å få drømmejobben din med CVMaker.