CV-eksempler

DropDown

Frisør

StarStarStarStarStar

Frisør

Heidi Jensen er en erfaren senior frisør som trengte en morderne og stilren CV-mal for å søke på nye stillinger. Hun valgte Erasmus malen med tydelige seksjoner og klare farger for å skille seg ut fra mengden.

Lag din CV

"Svært dyktig og kreativ frisør med over 5 års erfaring med å levere eksepsjonell frisørtjenester til kunder. Dyktig på et bredt utvalg av hårteknikker, oppdatert med siste bransjetrender, og dedikert til å tilby eksemplarisk kundeservice."

Heidi Jensen - Senior Frisør

Frisør CV eksempel for Heidi Jensen

Innholdsfortegnelse

Hvordan skrive en banebrytende frisør-CV med eksempler og tips

Frisør er et populært yrke som er i utvikling i skjønnhetsbransjen, og vi skal hjelpe deg med å kickstarte karrieren her. Sørg for at du er konkurransedyktig ved å lage en moderne CV som er på linje med det nåværende markedet. Dette er avgjørende etter hvert som trender utvikler seg.

Fra salonger til filmsett, enten det er en lærling eller en erfaren stylist som ønsker å bli daglig leder for sin egen salong, veileder vi deg til å skape en profesjonell CV som er i tråd med industristandarder. Vi hjelper deg med å velge en passende CV mal, som sikrer at du viser frem ferdighetene og erfaringene dine.

Utforsk relaterte CV-eksempler for å hjelpe deg med å lage en skreddersydd CV.

Hvordan CV formatet skal se ut for frisører

Eksempel på frisør CV

Frisør Cv eksempel fra Heidi Jensen

Last ned dette CV eksemplet for Frisører

Heidi viser frem sine styrker innen hårstyling i løpet av de siste 5 årene hun har jobbet som senior frisør på en velrennomert frisørsalong i Oslo. Hun inkluderer blant annet relevante ferdigheter i en egen seksjon, og forklarer detaljert hvilke arbeidsoppgaver hun har hatt på de forskjellige arbeidsplassene. Hun forklarer også godt når hun tok svennebrev og ble ferdig utdannet frisør.

Tilpass dette frisør-CV-eksemplet

Start nå

Hva skal du inkluderer i en frisør CV?

Å lage en fengslende frisør-CV innebærer å inkludere nøkkelinformasjon i relevante seksjoner. Ta med personopplysninger i CV-en din, og en profil som fremhever ekspertisen din. Inkluder utdanning og relevant erfaring som legger vekt på nøkkelprestasjoner og bransjespesifikke ferdigheter.

 • Personlige opplysninger: Inkluderer navn, bosted og kontaktinformasjon med e-postadresse og telefonnummer.

 • Personlig profil: Lag et sammendrag som fremhever din ekspertise, lidenskaper og unike ferdigheter som frisør. Det bør vise din dedikasjon til å holde deg i forkant av moderne frisørtrender. Inkluder relevant utdanning, opplæring, sertifiseringer og workshops.

 • Utdanning: List opp utdanningsbakgrunnen din, inkludert relevante sertifiseringer eller kurs. Fremhev i tillegg workshops eller pågående opplæring som er relevant for feltet.

 • Arbeidserfaring: Skisser arbeidshistorien din, og fremhev tidligere kundesentrerte roller, prestasjoner og frisøransvar. Den skal illustrere praktiske eksempler på å fullføre prosedyrer og engasjere seg med klienter.

 • Ferdigheter: Få frem viktige tekniske og mellommenneskelige ferdigheter som er avgjørende for frisøryrket, trender og spesifikke verktøy, spesielt hvis du har erfaring med kreative aspekter som styling eller farging.

 • Tilleggsseksjoner: Vurder å inkludere referanser eller hobbyer og interesser. Du kan også lenke til nettbaserte frisørporteføljeeksempler som viser arbeidet ditt og profiler på sosiale medier.

Viser viktige CV seksjoner en frisør skal ta med på sin CV

For de som kommer inn i feltet som trainee eller som ufaglært, start med å lage en master CV. Det gir en omfattende oversikt over din profesjonelle reise. Lag deretter enkelt en jobbspesifikk CV som er relevant for spesifikke frisørroller.

Skap din signaturstil med en personlig profil

Din personlige profil på en frisør-CV er muligheten til å fengsle potensielle arbeidsgivere. Skriv et kortfattet sammendrag som gjenspeiler din ekspertise, engasjement og unike egenskaper. Presenter et profesjonelt sammendrag av dine ferdigheter og teknikker som frisør, dedikasjon til kundetilfredshet og dine kreative egenskaper. Det er din sjanse til å presentere en kort oversikt over dine karrieremål, lidenskaper og personlighet for å tiltrekke potensiell

Forbedre CV-en din med en iøynefallende personlig profil

Start nå

Hårstylist CV personlig profil eksempel

Erfaren frisør med over 7 års ekspertise som skaper et unikt utseende som sømløst blander kundenes ønsker med de nyeste trendene. Dyktig i et spekter av farge- og styling teknikker. Dedikert til å tilby førsteklasses service, og sikre at hver klient drar med fornyet selvtillit.

Ufaglært Frisør CV personlig profil eksempel

En entusiastisk ufaglært frisør med en lidenskap for læring og en forpliktelse til å mestre grunnleggende ferdigheter. Ivrig etter å bidra til salongens arbeidsmiljø samtidig som å få praktisk erfaring med klipping, fargelegging og styling teknikker. En dedikert lagspiller med gode kommunikasjonsevner og et sterkt ønske om å utvikle kunnskap i skjønnhetsbransjen og oppnå fagbrevet. Drevet til å anvende teoretisk kunnskap i praktiske omgivelser og lære de nyeste teknikkene.

Senior Frisør CV personlig profil eksempel

Erfaren senior frisør med en bevisst merittliste med over 15 år i skjønnhetsbransjen. Spesialisert på avanserte klippe- og fargeteknikker, med ekspertise innen kundekonsultasjon og teamledelse. Forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for kundeservice. Dyktig til å lede et team, gi veiledning og sikre en sømløs salongdrift. Trives i hektiske salongmiljøer, og sikrer en sømløs blanding av kreativitet og profesjonalitet.

Lærling Frisør CV personlig profil eksempel

Ambisiøs frisørlærling som er ivrig etter å kickstarte en givende karriere innen skjønnhetsbransjen. Jeg er dedikert til å tilegne meg de grunnleggende ferdigheter innen klipping, fargelegging og styling. Du får en dyktig elev som lærer seg raskt, med et skarpt øye for detaljer og forpliktet til å levere utmerket kundeservice og bidra til suksess for salong-teamet. Søker etter å utvikle bransjeekspertise og få praktisk erfaring.

Junior Frisør CV personlig profil eksempel

Energisk juniorfrisør med to års erfaring, som viser en naturlig teft for kreativitet og en oppriktig lidenskap for skjønnhetsindustrien. Aktivt foredling av grunnleggende ferdigheter til klipping, fargelegging og styling gjennom pågående opplæring. Er dyktig til å yte oppmerksom kundeservice og fremme et positivt salong miljø. Jeg gleder meg til å bidra i et dynamisk team, få innsikt fra erfarne fagfolk og fortsette å utvikle min ekspertise.

Lær flere tips om hvordan du lager en fengslende personlig profil på en CV

Piff opp din frisør CV med nøkkelferdigheter

CV-seksjonen krever en strategisk blanding av teknisk ekspertise og menneskelige ferdigheter, som er avgjørende i hår- og skjønnhetsindustrien. Balanse er avgjørende, og du må kombinere både myke og harde ferdigheter.

Viktigste ferdigheter som frisører har som skal være med å en CV

Harde ferdigheter inkludere spesifikke teknikker som nøyaktig klipp og farging, mens myke ferdigheter forbedre kundeopplevelsen og samhandling i team. Betrakt harde ferdigheter som de praktiske verktøyene i yrket. I mellomtiden forbedrer myke ferdigheter den generelle kundeservicen og salongopplevelsen.

Myke Ferdigheter

Harde Ferdigheter

Kommunikasjon

Hårforlengelse

Kreativitet

Produktsalg

Tidsstyring

Opplæring

Tilpasningsevne

Ledelse

Detaljorientert

Presisjon

Innovasjon

Styling

Fleksibilitet

Føning

For en CV for frisørlærling eller trainee, vurder å bruke en ferdighetsbasert CV. Utnytt dine relevante overførbare ferdigheter og kvalifikasjoner. Dette kan hjelpe hvis du har liten eller ingen praktisk erfaring eller er student.

Vær konkret med arbeidserfaringen din på CVen

Din arbeidserfaring på CV bør vise frem din kompetanse innenfor frisør- og skjønnhetsbransjens landskap i stadig utvikling. Ved å bruke ditt omfattende ferdighetssett, demonstrer hvordan du har levert flotte hår kreasjoner. Skriv din arbeidserfaring som frisør i omvendt kronologisk rekkefølge for å presentere din siste opplevelse først. Skriv opp 2-3 punkter for målbare prestasjoner eller resultater på slutten av hver oppføring.

Hvis du starter din karriere som frisør, bør du vurdere en praksisplass, finne deltidsarbeid eller frivillig arbeid. Dette kan hjelpe deg å få mer praktiske ferdigheter og kunnskap for den perfekte CV-malen.

Slik skal du skrive arbeidserfaring på en frisør CV

Eksempler på arbeidserfaring

Junior Frisør | Anker Frisør, Oslo| 2018 – nåværende

Forvandle kundenes visjoner til virkelighet gjennom kreative klippe-, farge- og stylingsteknikker. Rådføre kunder for å forstå deres preferanser og gi ekspertråd. Samarbeid med kolleger for å sikre sømløs salongdrift. Oppdaterte meg selv på på bransjetrender og teknikker, og deltok på workshops for å forbedre ferdighetene.

 • Forbedret kundetilfredshet med 30 % gjennom personlige konsultasjoner.

 • Stod i spissen for «Trendsetter Tuesdays», og introduserte nye stiler til kunder.

 • Trente juniorstylister, som styrker teamets ekspertise innen moderne hårtrender.

Salong Manager & Senior Stylist | Mamozin Frisør, Oslo | 2014 – nåværende

Ledet et team av stylister i å levere tjenester på toppnivå, fra hårklipp til intrikate oppsett. Overvåket daglig drift, inkludert avtaler, inventar og kundeinteraksjoner. Mentor for junior stylister for å fremme en kultur for kontinuerlig opplæring og innovasjon.

 • Strømlinjeformet salongdrift, noe som resulterte i en økning på 20 % i kundebestillinger.

 • Introduserte nye hårpleieprodukter, som økte detaljomsetningen med 25 %.

 • Organiserte vellykkede brudehår-arrangementer, og forbedret salongens rykte.

Frisørassistent | Inch Fristør, Oslo | Sommeren 2022

Assisterte senior stylister med kundekonsultasjoner, sjamponering og føning. Opprettholdt renslighet og organisering i salongen. Deltok på team trening for å forbedre mine frisør teknikker.

 • Demonstrerte rask læring, tilpasset meg salongprosedyrer innen en uke.

 • Fikk ros for engasjement og entusiasme fra senior stylister.

Frisør | Frankies Saloon & Barbershop, Oslo | 2017 – nåværende

Gi eksepsjonelle pleietjenester, inkludert hårklipp, skjeggklipp og barberinger med varme håndkle. Engasjerte kunder i personlig tilpassede konsultasjoner for å levere skreddersydde stiler. Ha et imøtekommende og profesjonelt miljø.

 • Oppnådde en lojal kundebase gjennom konsekvent å levere presise frisyrer.

 • Introduserte «Beard Care Saturdays», og økte kundeengasjementet med 40 %.

 • Samarbeidet med lokale frisørsalonger og og styrket barbermiljøet.

Frisør CV med liten eller ingen erfaring

Beauty Makeup Artist | Beauty og Helseakademiet, Oslo | 2022 – nåværende

Brukte teoretisk kunnskap oppnådd i skjønnhets og helse i praktiske omgivelser. Bidro til å organisere skjønnhetsarrangementer og fotoshoots, og viste kreativitet og oppmerksomhet på detaljer. Involvert i selvstyrt læring i frisørteknikker gjennom workshops og nettkurs. Ivrig etter å bidra med lidenskap for skjønnhetstrender og kreative ferdigheter til en profesjonell setting.

 • Arbeider mot å oppnå en utmerkelse på Beauty og Helseakademiet i Oslo.

Se artikkelen vår for å lære mer om hva du skal skrive på din CV med liten eller ingen arbeidserfaring.

Få CV-en din til å skinne med en utdanningsseksjon

Hår- og skjønnhetsindustrien er en virvelvind av dynamikk, kappløp med motetrender og tent av grenseløs kreativitet. For å utstyre deg med de nyeste ferdighetene og holde bransjens puls, er det et must å oppnå relevante kvalifikasjoner og opplæring. Å holde seg i tråd med bransjens banebrytende trender er avgjørende. Når du legger opp din utdanning på CV for hår og skjønnhet, begynn med de siste pedagogiske erfaringene dine. Oppgi navnet på institusjonen, stedet og det spesifikke programmet eller kurset som har studert.

Beskriver hvordan du sal legge til utdannelse på en frisør CV

Norge har mange utdanningsmuligheter for å kickstarte en karriere innen hårstyling. Aspirerende fagfolk kan begynne å utdanne seg i denne bransjen når de er 16 år. Vanligvis ber arbeidsgivere bare om sekundære kvalifikasjoner for roller på inngangsnivå.

Fag- og svennebrev: Du finner opplæringssteder over hele landet, inkludert Oslo, Bergen og Trondheim hvis du vil bli frisør. Dette er et heltidsstudium som varer i 2 år, og kan deretter får fagbrevet etter 2 år med praksis. 

Lærlingsplass: Fullfør Frisørfaget (nivå 2) og få lærlingplass for å få opplæring på jobb og praktisk erfaring hos en arbeidsgiver. Opplæringen varer vanligvis 12-24 måneder, og det er mulig å få studielån som lærling.

Eksempler på utdanning: 

 • Norsk frisørskole /  Fagbrev, Trondheim / 2020 - 2024

Sett litt farge på CV-en din med referanser

Forbedre troverdigheten på CVen din med referanser. Som høydepunkter som gir en dimensjon til en frisyre, kan referanser gi dybde til søknaden din. Referanser kan bekrefte din ekspertise, pålitelighet og karakter, og gir et solid grunnlag for ditt kandidatur.

Hvis du skriver en CV som lærling eller juniorfrisør, kan referanser øke appellen. De gir potensielle arbeidsgivere et klarere bilde av dine styrker og bidrag.

For mer veiledning, se artikkelen vår om å legge til referanser til CV.

Sett prikken over i-en på din frisør-CV

I den utviklende hår- og skjønnhetsindustrien er det viktig å være oppdatert på de siste digitale trendene for å imponere potensielle arbeidsgivere. Vi anbefaler å legge til en personlig portefølje, nettstedsadresse eller sosiale medier-kontoer for å markedsføre deg selv.

Utforsk plattformer som Instagram eller TikTok for å vise frem profesjonelt arbeid og engasjere kunder på nettet. Fremheve kurs og sertifikater og workshops, som viser en forpliktelse til innovasjon. Ta med før-og-etter-bilder og kundeanbefalinger for å understreke dine transformative ferdigheter og profesjonalitet.

Camera Flash

Proff tips

Vurder å presentere porteføljeeksemplene dine på intervjuet for å vise frem de siste prosjektene dine for potensielle arbeidsgivere. Skriv i tillegg et kort følgebrev for å støtte din CV og portefølje.

For flere tips om hvordan du sikrer deg et intervju for din drømmerolle, les vår guide på jobbintervju tips.

Viktige ting å huske på

Den britiske hårindustrien tilbyr ulike muligheter og karriereveier for alle nivåer, noe som fører til seniorroller eller salongeiere. Skreddersy den for å samsvare med dine karrieremål og stillingsbeskrivelse.

Legg vekt på relevante ferdigheter, arbeidserfaring og prestasjoner. Selv uten erfaring, vis frem dine kunnskaper gjennom lærlingplasser, kurs eller lag en ferdighetsbasert CV. Inkluder kvalifikasjoner, sertifiseringer og en portefølje. Sørg for et godt strukturert, søkevennlig design for det beste inntrykket. For flere tips, utforsk bloggen vår på forbedre din CV for flere tips om hvordan du får drømmerollen din.

Neste skritt?

Utforsk våre mangfoldige profesjonelle CV-maler for hår- og skjønnhetsroller, enkelt skreddersydd for både nybegynnere og senior stylister. Med vår CV-bygger, kan du enkelt tilpasse CV-en din gjennom vår brukervennlige plattform skreddersydd for dine karrieremål. Oppdag flere praktiske tips og råd på karrierebloggen vår hvis du vurderer en karriereendring.

FAQ

Hva er karriereveiene for frisører?

Frisører kan følge ulike veier, fra juniorroller og lærlinger til stylister eller seniorlederroller. Mulighetene inkluderer spesialisering innen områder som trikologi og frilansing. Noen kan gå videre til markedsføring, influenser roller eller produktsalg. Næringens dynamikk gir mulighet for vekst og entreprenørskap, imøtekomme til individuelle karrierepreferanser og varierende erfaringsnivåer.

Hva er et typisk norsk CV-format for en frisør?

Det mest typiske og anbefalte formatet i Norge er kronologisk. Dette formatet legger vekt på arbeidshistorie, og presenterer yrkeserfaring og utdanning i omvendt kronologisk rekkefølge. Potensielle arbeidsgivere kan raskt vurdere din karriereprogresjon og egnethet for rollen.

Hvor mye kan jeg tjene som frisør?

Frisørenes inntekter kan variere basert på erfaring, beliggenhet og ferdigheter. Årslønn er fra 413 520 kroner og oppover for senior stylister og spesialister. Faktorer som bosted og lokasjon kan påvirke inntektsmulighetene dine. 

Hva er en god personlig uttalelse for en frisør-CV?

Denne delen av CVen din introduserer din ekspertise og ambisjoner. Fremhev lidenskapen din for frisør og skjønnhet, og nevne kritiske ferdigheter som klipping, styling og kundekonsultasjon. Legg vekt på din dedikasjon til å holde deg oppdatert med bransjetrender og teknikker. Vis frem din forpliktelse til eksepsjonell kundeservice.

Få et intervju for drømmejobben din med CVMaker

Lag en profesjonell CV enkelt på 10 minutter, last den ned når som helst og hvor som helst!

AddSmallLag din CV
CheckCircle

Øk sjansene dine for å få drømmejobben din med CVMaker.