CV-eksempler

DropDown

Bartender

StarStarStarStarStar

Bartender

Grete valgte Cambridge-malen for CV-en hennes. Hun har ikke mye erfaring og vil fremstå som seriøs og profesjonell. Denne malen viser tydelig Gretes ferdigheter og erfaring.

Lag en CV

"Selvsikker, utadvendt og sosial høyskoleutdannet med ett års erfaring jobber i kundeservice. Dyktig innen kommunikasjon, tidsstyring og kontanthåndtering. Jeg har en kunnskap om å lage cocktailer og har utmerkelser innenfor catering og gjestfrihet. Motivert til å forfølge ambisjonen min om å bli bartender og å utvikle meg faglig."

Grete Solberg - Bartender

CV-eksempel - Bartender

Innholdsfortegnelse

Guide for å lage CV for bartender

Dette skal en CV for bartendere fylles mer: Trinn-for-trinn eksempler, maler, og guide til å skrive en bartender CV

Er du en utadvendt og sosial person som trives i et hektisk arbeidsmiljø? Utstråler du karisma og har et medfødt talent for kommunikasjon? Eller kanskje du har en ekte lidenskap for å underholde andre og servere drinker? I så fall kan en karriere som bartender i serveringsbransjen være riktig for deg!

I denne guiden vil vi dekke alt du trenger å vite om å lage den perfekte CV-en og hvordan du skiller deg ut i et konkurranseutsatt arbeidsmarked. Hvis du har tidligere erfaring fra kundeservice eller nettopp har gått ut av høyskole, viser vi deg hvordan du kan markedsføre deg selv for rekrutterere, uavhengig av din profesjonelle bakgrunn.

Vi veileder deg gjennom den enkle prosessen med hvordan du lager en imponerende CV for bartender og hjelper deg med å forbedre sjansene dine for å bli invitert til et intervju.

Vil du lage din egen CV for bartender?

Kom i gang her!

Å være bartender er mer enn bare skjenking og servering av drinker. Det er en populær og etterspurt karriere som kan tilføre verdi til enhver CV. I denne stillingen vil du bruke mesteparten av tiden din på å utvikle dine sosiale ferdigheter og samhandle med nye kunder på hvert skift.

Det er mange aspekter ved denne travle stillingen, og du har alltid noe å gjøre. Som et resultat er en jobb som bartender en attraktiv rolle for mange, da det er en morsom, men utfordrende mulighet til å lære overførbare ferdigheter og faglig utvikling.

Enten du er en erfaren person i serveringsbransjen eller kundeservice, eller nyutdannet, kan en jobb som bartender gi en givende byggestein for din fremtidige karriere.

Viktigste seksjoner for bartender CV

Bartendere serverer ikke bare drinker: CV for bartender

Her er noen av de beste ferdighetene som kreves for en jobb som bartender, som vi vil konsolidere inn i eksemplet på CV for bartender nedenfor.

 • Sosiale ferdigheter: samhandle med kunder og kolleger.

 • Bartending: hvordan blande og servere drinker.

 • Gjestfrihet: hva du bør vite om serveringsbransjen.

 • Kommunikasjon og mellommenneskelig: samhandle og håndtere forskjellige klienter.

 • Samarbeid: arbeid med kolleger for å nå bedriftens mål og fullføre oppgaver.

 • Problemløsning: gir kundetilfredshet for eventuelle problemer/klager.

 • Styring av tid: multitask og fullfør oppgaver i tide.

 • Kontantbehandling: behandle økonomiske transaksjoner, kredittkort og kunderegninger.

 • Organisasjon: hold området til bar ryddig, organisert og rent.

Hvis du allerede er kjent med noen av disse ferdighetene, er du godt i gang! Hvis ikke, har vi inkludert en mer informasjon om ferdigheter som kreves- en seksjon som skal inkluderes på CV-en for bartender jobben din. Vi vil også utdype dette senere i denne artikkelen.

Er du interessert i å lage en CV for bartender, men forvirret over hvordan du kommer i gang? Søker du på din første bartender stilling eller har begrenset arbeidserfaring og trenger litt ekstra veiledning? Les deretter tipsene våre for noen nye ideer. Vi har også inkludert et eksempel på en CV for bartender nedenfor for å inspirere deg til å lage din egen.

Lag din profesjonelle CV nå!

Lag CV

Eksempel på CV for bartender

Enten du er ivrig etter å begynne å skrive din første CV for bartender, eller ønsker å revidere og forbedre CV-en din for en stilling som veileder eller leders - kan vi hjelpe. Våre profesjonelle maler kan skreddersys for ethvert yrke og vil hjelpe deg å vise frem det beste designet for din CV og hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden.

Nedenfor kan du se vårt eksempel på CV for kandidaten Grete fra Trondheim. Hun er en nyutdannet med begrenset lønnet arbeidserfaring.

Last ned CV bartender eksempel her

CV-eksempel for bartender Norge - Grete Solberg - Trondheimsbasert utdannet med tidligere erfaring som servitør og kantinemedarbeider. Hun har lønnet arbeidserfaring på praksisplass etter endt utdanning, og gjennomført en mesterklasse for cocktail drinker. Olivia har relevant kompetanse og interesser knyttet til arbeid i bar og søker ny stilling som bartender med relevant arbeidserfaring.

Kartlegging av prosessen: Skrive en vellykket CV for bartender

Å skrive en vellykket CV betyr at du bør være flittig og kortfattet. Vurder derfor nøye din profesjonelle og personlige erfaring og ta deg tid til å liste opp all relevant informasjon. Planlegg nøye hva du vil legge til i hver del av CV-en din, og sørg for at sammendraget, arbeidserfaringen og ferdighetene dine er relevante for stillingen du søker på.

Sørg for at du leser annonser nøye, gjør litt research, forstå bransjen og skreddersyr CV-en din til stillingen. Det er viktig å være så detaljert og konkret som mulig. Vis arbeidsgivere at du er den perfekte matchen og ideell for stillingen.

Å utarbeide en master-CV er en effektiv måte å lagre og referere til all din profesjonelle arbeidserfaring. En master-CV er forskjellig fra din bartender-(profesjonelle)CV fordi master-CV inneholder all din personlige og profesjonelle informasjon. Din master-CV skal ikke brukes til jobbsøknader, men som et jevnlig oppdatert referansedokument.

Når du forbereder bartender CV-en din, vennligst se på din master-CV for relevant arbeidserfaring eller andre detaljer som kan forbedre søknaden din. Spør deg selv om du har noen ferdigheter eller tidligere arbeidserfaring som matcher stillingen.

Viktigste punkter i din master-CV

 • Les stillingsannonsen nøye og plukk ut npkkelord for derfiheter og egenskaper som arbeidsgiveren ser etter.

 • List opp all relevant informasjon og prestasjoner og relevante arbeidsoppgaver under hver stilling du har hatt tidligere.

 • Ta med all relevant utdanning, kurs, sertifikater og interesser som kan være interessant for å få stillingen.

Master-CV

En master-CV er grunnlaget for all din arbeidserfaring. Den bør oppdateres jevnlig når du har gjort noe relatert til utviklingen av din karriere. Dette kan inkludere ansettelse, frivillige roller, sertifiseringer, kurs eller andre prestasjoner.

Din master-CV bør sees på som en kombinasjon av absolutt alt du har oppnådd. Pass på at du ikke har utelatt informasjon. Det er en god idé å lage kopier av alle relevante kvalifikasjoner og sertifikater du har samlet opp gjennom årene. Du kan bruke disse dokumentene som bevis og henvise til dem i fremtidige søknader. Oppbevar all denne informasjonen i én fil for enkel tilgang når rekruttereren ber om det.

Derimot er din profesjonelle CV det du bruker til å søke på en bestemt jobb, for eksempel som bartender. Denne CV-en kan tilpasses for enhver bransje eller stilling. Når du søker på stilling som bartender, trenger du bare å legge til eventuelle relevante detaljer fra din master-CV. Derfor vil det ta mindre tid å lage den perfekte profesjonelle CV-en fordi du allerede har informasjonen i ett dokument. Høres enkelt ut, ikke sant?

Din master-CV bør se slik ut:

 • Konsis og enkel informasjon, fonter som er lett å lese.

 • Være godt presentert, profesjonelt strukturert og organisert.

 • Bruk hvit bakgrunn og svart enkel skrift.

 • Ingen stave- eler grammatikkfeil.

 • Semantisk informasjon som du kan støtte med bevis.

 • Inkludere arbeidserfaring, ferdigheter, utdanning, sertifiseringer og kurs.

 • Inkludere myke og harde ferdigheter.

 • Inkludere en fullstendig liste over stillinger du har hatt, med detajert ansvar og ferdigheter for hver stilling.

 • Inkludere dato og hvor lenge alt ble gjort.

 • Referanser knyttet til hver jobb.

 • Din siste eller nåværende jobb i starten og første jobben til sist.

 • Oppfør utdanning og kvalifikasjoner i omvendt kronologisk rekkefølge fra siste til første.

Eksempelstruktur for din master-CV

PERIODE FOR ARBEID - STILLINGSTITEL - FIRMA

 • Ansvar

 • Prestasjoner

PERIODE FOR STUDIE - DIPLOMA - INSTITUSJON

 • Studie (nivå for karakter eller utmerkelser hvis aktuelt)

 • Ytterligere prestasjoner

 • Studiekompetanse, hvor mange fag (karakter), inkludert matematikk og engelsk

 • Ytterligere prestasjoner

Viktigheten av master-CV

Du lurer kanskje på «Er det verdt å lage en master-CV?» Svaret er ja, og det er verdt innsatsen. En master-CV kan være tidkrevende og krever litt forarbeid – men når den først er ferdig, trenger du ikke gjøre det igjen! Alt som gjenstår er å oppdatere din master-CV hvert annet år. Master-CV er verdifulle dokumenter fordi de kan hjelpe deg med å bygge den perfekte CV-en på halvparten av tiden. Bare sørg for at du oppdaterer din master-CV hvert år eller mellom jobber, slik at informasjonen din er nøyaktig.

Behandle din master-CV som ethvert annet profesjonelt dokument. Dette betyr korrekturlesing og kontroll for stave- eller grammatikkfeil. Hvis du kopierer informasjon som er feil fra din master-CV til en profesjonell CV - vil du gjøre et dårlig inntrykk på rekrutterere og redusere sjansene dine for å få jobb. Ikke ta risikoen og dobbeltsjekk alltid søknaden din.

Opprett din egen Master-CV

Klikk her

Komponenter i en god CV for bartender

Hvordan imponere med en CV for ledige stillinger? Vi vil veilede deg gjennom denne delen og gi deg råd om detaljene og informasjonen som bør inkluderes. Vi vil også fremheve vanlige feil du bør unngå. Du kan enkelt bygge din egen CV for bartender ved å følge guiden vår, eller velge fra malene nedenfor for å fornye profilen din på få minutter.

Det første trinnet i å skrive en CV for bartender er å vite hvilke seksjoner som skal inkluderes. Din CV bør inneholde følgende elementer:

 • Personopplysninger

 • Sammendrag av profil

 • Arbeidserfaring

 • Kompetanseområde eller ferdigheter

 • Utdanning

 • Ekstra seksjoner (valgfritt)

  • Hobbyer eller interesser

  • Referanser

  • Språk

Innenfor den rammen må du ta opp bartender behovene til fremtidige arbeidsgivere med en tone som matcher stilen til bedriften. Akkurat som du undersøker klienten din før du lager et pitch, bør du undersøke selskapet her og målrette pitchet din direkte til sjef for ansettelse eller din fremtidige sjef. Dette har den doble hensikten å svare på spørsmål, "Kan du passe inn i vår kultur?" og "Hva kan du gjøre for å øke salgstallene mine?"

Personopplysning

Du bør inkludere følgende detaljer:

 • Ditt fulle navn

 • Telefonnummer

 • E-postadresse

 • Type førerkort (hvis noen)

Lenker til nettsider: Du kan velge å legge til en lenke til nettside til andre profiler, for eksempel LinkedIn-siden din. Avhengig av hvilken type jobb du søker på, kan det være aktuelt å inkludere en URL i porteføljen din for å vise frem arbeidet du har gjort. Å bruke et nettsted er valgfritt – bare sørg for at du inkluderer innhold som er arbeidsrelatert og som tilfører verdi til søknaden din. I dette tilfellet er det kanskje ikke det mest aktuelle for bartenderen.

Foto: Det er ikke tilrådelig å legge til et bilde, logo eller selvportrett til din profesjonelle CV da dette ikke er nødvendig på en norsk CV.

Check

Gjør

 • Ta kun med personopplysning som du er komfortabel med.

 • Oppgi e-postadresser som du sjekker hver dag.

 • Ta med hvilken type førerkort du har.

 • Hvis navnet ditt er forskjellig fra det juridiske navnet ditt, vennligst avklar navnet ditt.

Close

Ikke gjør

 • Bruk av uprofesjonell e-postadresse, for eksempel: "[email protected]".

 • Glemt å inkludere type førerkort.

 • Ta med bildet ditt, kjønn, alder, religion eller hjemmeadresse.

 • Skriv inn telefonnummer med uprofesjonell talepost.

Arbeidserfaring

List opp arbeidserfaringen i omvendt kronologisk rekkefølge fra den nyligste til den siste. Hvis du har tidligere erfaring fra andre stillinger, bør du nevne eventuelle overførbare ferdigheter du har utviklet som er relevante for en bartender. For hver stilling du oppsummerer, sørg for å inkludere stillingstittel, navm på organisasjon, dato du ble ansatt (bruk ordet "nå" for alle stillinger du fortsatt har), og punkter for ansvar/plikt som best beskriver stillingen din.

Prøv å fokusere på prestasjoner fra arbeidserfaringen din i stedet for ansvar. Vis hva du har lært og oppnådd i stedet for bare å beskrive hva du har gjort. Sørg for å skrive ned arbeidserfaringen din med data og tall. Vis hva du har gjort og legg til tall eller data når det er relevant. For eksempel, "Teamet vårt bidro til en økning på 10 % i salgsinntekter i 2022".

Tips til hvordan du skal skrive arbeidserfaring på din bartender CV

Arbeidserfaring tips for CV for bartender:

 • Hvis du skifter karriere eller har lite arbeidserfaring, vennligst fremhev overførbare ferdigheter. Tenk på hvordan dine nåværende profesjonelle og personlige ferdigheter gjelder for jobbstillingen.

 • Bruk verb for handling i begynnelsen av hvert oppsummering av punkt for å vise hvordan du gjorde noe for å demonstrere at du er kvalifisert for stillingen, for eksempel "klarte, håndtere eller ga."

 • Skriv ned 4-5 punkter for å forklare hva jobben innebærer og hvordan du gjorde den vellykket.

 • Formater CV-en i omvendt kronologisk rekkefølge.

Lite eller ingen arbeidserfaring – ingen bartender jobb ennå? ikke noe problem

Kandidater som søker på en stilling som bartender, men som har lite arbeidserfaring, har like store sjanser til å få jobben dersom de lykkes med å markedsføre seg selv. Ikke glem at arbeidsgivere fortsatt vil vurdere søknaden din selv om du ikke har noen erfaring, og du kan forbedre din CV på mange andre måter. Her er noen ting du kan prøve:

Frivillig tjeneste

Ikke betalt arbeid kan hjelpe deg med å få viktig erfaring innen kundeservice og salg. Du vil være i stand til å utvikle overførbare ferdigheter som kommunikasjon, sosiale ferdigheter, samarbeid, kontanthåndtering og tidsstyring som kan støtte din CV for ansvar som bartender.

Kurs og sertifikater

Er du ny i bransjen og har begrenset arbeidserfaring? Velg å fullføre kurs eller få et sertifikat for å utvikle din kunnskap, ferdigheter og ekspertise. Vurder å gå på bartenderskole og/eller fullføre et kurs for catering og gjestfrihet.

Forbereder til intervju

Nervøs før et intervju? Et jobbintervju kan være utfordrende, spesielt hvis du er en introvert. Dette kan være spesielt nervepirrende for kandidater som er uerfarne eller som intervjuer for første gang. Prøv å slappe av, vær deg selv og vis en entusiastisk kan-gjøre-holdning før den store dagen.

Prøv å gjøre et best mulig inntrykk og tren på å mestre ferdighetene dine for intervju før du går til intervjuet. Avhengig av rollen vil noen rekrutterere ringe deg til et screening intervju før det personlige intervjuet, så lær hvordan du forbereder deg til et telefonintervju i tilfelle!

Under intervjuet

Det ville vært enda bedre om du kunne vise litt bartender kunnskap eller forklare hvordan du tilbereder noen av favoritt cocktailene dine. Du bør demonstrere at du har investert tid og krefter på å lære mer om bransjen. Bruk annonsen som et «jukseark» slik at du vet nøyaktig hva bedriften ser etter og hva rollen din krever.

Camera Flash

Lite arbeidserfaring? ikke noe problem.

Selv med lite erfaring, hvis CV-en din viser en interessant, karismatisk personlighet og en positiv holdning, vil det skille deg fra konkurrentene. Vær sympatisk og vis entusiasme for bransjen. En idé er å søke som servitør eller løper for å jobbe deg inn i en høyere stilling som bartender.\

Utdanning og kvalifikasjoner

Det kreves ikke høyere utdanning for å bli vurdert for en stilling som bartender. Dette betyr at studiekompetanse vanligvis er tilstrekkelig til at søknaden din kan vurderes. Det er også mer sannsynlig at søknaden din skiller seg ut hvis du har gått på bartenderskole eller fullført relevante sertifikater og kurs.

Hvordan du skal lege til utdannelse på din bartender CV

Krav og anbefalinger for bartender utdanning:

 • Studiekompetanse (eller tilsvarende): Matte og engelsk er nyttige som bartender. Det er ikke nødvendig å liste opp alle navnene på fagene dine, bare oppgi antall studiekompetansefag du har oppnådd.

 • Kurs: Det er ikke noe spesifikt kurs for å bli bartender. Å ta profesjonelle sertifikat og kurs kan i stor grad forbedre din CV-søknad for bartender. Det kan være lurt å vurdere å fullføre NOCN eller BTEC pris for gjestfrihet og catering nivå 1 eller mat og drikke. Noen sertifikater kan fullføres i forbindelse med studiekompetanse. Alternativt vil det å gå på bartenderskole være det beste alternativet for å øke erfaringen din for bar arbeid og skille seg ut fra konkurrentene.

 • Universitet (Bachelor, Master eller PhD): Hvis du har høyere utdanning, kan du fortsatt legge den til i søknaden din, men det kreves ikke for en CV for bartender.

Camera Flash

Når bør du sette utdanning foran arbeidserfaring?

Hvis du har liten eller ingen arbeidserfaring eller mer utdanning og kvalifikasjoner - så vurder å sette utdanning foran arbeidserfaring på din CV for bartender.

Kompetanseområder eller ferdigheter

Det er viktig å legge til en seksjon for ferdigheter i CV-en din. Noen kandidater kan velge å lage en CV basert på ferdigheter hvis de har begrenset erfaring, nettopp ble uteksaminert eller har vært arbeidsledig en stund.

Vellykkede bartendere bruker en kombinasjon av myke og harde ferdigheter for å få ting gjort. Din CV for bartender bør legge vekt på både myke (personlige) og harde (profesjonelle) ferdigheter.

Harde ferdigheter eller profesjonelle ferdigheter

Harde ferdigheter er lærte, profesjonelle, tekniske ferdigheter som kan brukes til ulike yrker og bransjer. I en CV for bartender er det nyttig å nevne noen harde ferdigheter som "kundeservice, mikse cocktail, gjestfrihet og kontanthåndtering". Eksempler på myke ferdigheter er derimot "kreativitet, problemløsning, tålmodighet eller samarbeid", som kan tilegnes individuelt og også gagne ledelsen av faglige oppgaver.

Bartender harde ferdigheter eller profesjonelle ferdigheter

 • Kundeservice

 • Kunnskap om servicebransjen

 • Mikse cocktail

 • Kontanthåndtering

 • Ta bestillinger

 • Kontrollerer identifikasjon

 • Bestilling av lager

 • Kunnskap om alkoholholdige og alkoholfrie drikker

 • Kjennskap til skjenkebevilling

Myke ferdigheter eller personlige ferdigheter

Myke ferdigheter refererer til "ferdigheter for å lytte, tidsstyring og samarbeid" som er overførbare og kan tilegnes gjennom personlig og sosial livserfaring. Myke ferdigheter bør stort sett inkluderes i sammendraget til profilen din. Hvis du ikke har mange harde ferdigheter eller hvis den ledige stillingen spesifikt ber om mer myke ferdigheter, bare da vil du velge å liste dem i en annen seksjon.

Husk å henvise til ledige stillinger for å se hvilken type kompetanse din bedrift ser etter. Vi tilbyr noen faglige og personlige ferdigheter som kan inkluderes på CV-en for bartender:

Bartender myke ferdigheter eller personlige ferdigheter

 • Samarbeid

 • Ferdigheter for å lytte

 • Kommunikasjonsferdigheter

 • Tålmodighet

 • Positiv holdning

 • Problemløsning

 • Tilpasningsdyktig

 • Ledelse

 • Tidsstyring

Personlig sammendrag eller personlig uttalelse

Profilen din er grunnlaget for en vellykket CV. Dette er den første delen av å få rekruttererens øye, så du må sørge for at det du skriver er overbevisende og unikt. Ditt personlige sammendraget bør være personlig og unikt, slik at du skiller deg ut for rekrutterere.

Når du skriver profilen din og nevner relevante prestasjoner, kvaliteter, ambisjoner, mål og ferdigheter, beskriv deg selv og vurder stillingen i korte, men kraftige termer. Når du skriver det perfekte personlig sammendrag, bør du være nøyaktig, informativ og relevant. Uttalelsen din er en del av en refleksjon av dine nåværende mål og bør være forskjellig for hver stilling du søker på.

Du kan også velge å bruke lignende informasjon i følgebrevet ditt og organisere relevante detaljer for stillingen du søker på.

Språket og formuleringen i profilen din vil uttrykke din erfaring og ekspertise for fremtidige stillinger. Selv om du ikke har mye arbeidserfaring, ikke oppgi dette i sammendraget. Vis i stedet hvilke overførbare ferdigheter du har og hvordan din lidenskap for interessene dine relaterer seg til stillingen.

Sørg for å beskrive deg selv med de myke ferdighetene du har. Vi vil gå nærmere inn på ferdigheter senere i artikkelen.

Eksempel på profil for CV for bartender

For å gi deg en klar ide om hva rekrutterere kan forvente, har vi inkludert tre personlige oppsummeringer fra et utvalg av bartender CV-er. Disse sammendragene spenner fra nybegynner (uerfarne), middels (erfarne) og ekspert (leder/veileder) kandidater som søker stilling som bartender. Identifiser bruken av språkuttrykk og hvordan hver enkelt kandidat kan fremheve sine ferdigheter og erfaringer på ulike måter.

Eksempel på et sammendrag av CV-profil for leder – (ekspert)

Erfaren og profesjonell veileder med over 5 års erfaring med å jobbe for over 500 gjester på nattbarer, arrangementer og lokale barer. Med kunnskap for over 50 drinkoppskrifter og lidenskap for å tilberede drikker av høy kvalitet med eksepsjonell kundeservice. Jeg leder teamet mitt til å overgå salgsmålet med 10 % i 2019-2022 og øke fortjenesten med 5 % i 2021. Inspirert til å forfølge ambisjonen min om å bli leder

Eksempel på et sammendrag av CV-profil for leder – (erfaren)

For tiden påmeldt deltidsstudent med to års erfaring som servitør og bartender på en lokal bar med 70 gjester per natt. Dyktig innen kundeservice, multitasking og tidsstyring. Lidenskapelig opptatt av å lage cocktail og øve på bartender ferdigheter. Motivert til å utvikle min kunnskap om serveringsbransjen og menneskelige ferdigheter for å bli en dyktig bartender.

Eksempel på et sammendrag av CV-profil for leder – (uerfaren)

Selvsikker, utadvendt, sosial utdannet fra høyskole med ett års erfaring med kundeservice. God på kommunikasjon, tidsstyring og kontanthåndtering. Kunnskap om fremstilling av drinker og en 2019 klasse 1-pris i catering- og serveringsbransjen. Motivert til å forfølge mine mål om å bli bartender ved din institusjon og utvikle mine bartender ferdigheter

Ekstra seksjoner

Hensikten med din CV er å overbevise rekrutterere om at du er den beste kandidaten. Så for denne delen er det på tide å slippe kreativiteten løs og tenke på hva som gjør deg brukbar og unik. Rekrutterere mottar hundrevis av CV-er for sine annonser – så dette kan være en kjedelig og tidkrevende oppgave for dem. Differensier CV-en din, gjør jobben deres enklere og øk sjansene dine for å få et intervju. Legg til attraktive prestasjoner eller interesser som fanger oppmerksomheten deres. Bare sørg for at andre deler tilfører verdi og demonstrer din kompetanse for stillingen.

Hvilke deler du velger å legge til er helt valgfrie. Bare du kan intuitivt bestemme hvilken informasjon som skal inkluderes og om den gjelder for din potensielle stilling.

Språk

Kan du snakke mer enn ett språk? I så fall er du heldig, siden dette er en unik måte å skille seg ut fra mengden og få CV-en din lagt merke til! Fremhev språkdelen på CV-en for bartender for å imponere rekrutterere og vise frem dine flerspråklige evner.

I mange bransjer er det vanlig at du samhandler med kollegaer eller kunder som snakker fremmedspråk. Å jobbe i et flerspråklig miljø kan være gunstig for faglig og personlig vekst på mange måter, for eksempel å forbedre lytting, problemløsning og mellommenneskelige ferdigheter.

Ta en anerkjent test for å vurdere språkkunnskapene dine før du legger til språket i CV-en. Pass også på at du inkluderer ditt kunnskapsnivå i denne delen også.

Vi beskriver hvordan legge til dine unike språkkunnskaper til CV-en din på bloggen vår.

Hobbyer og interesser

Å legge til unike hobbyer og interesser i CV-en din vil forbedre søknaden din i et konkurranseutsatt arbeidsmarked. Hvis du er en kandidat med begrenset arbeidserfaring, oppfordrer vi deg sterkt til å legge til relevante hobbyer og interesser. Denne delen må tilføre verdi til din CV og demonstrere dine ferdigheter og kompetanse for stillingen. Vær kreativ og tenk utenfor boksen!

Prestasjoner

Du tenker kanskje, 'Hvordan legger jeg til prestasjoner på CV-en for bartender? ' Hvis du har svært lite erfaring i feltet, kan det være lurt å vurdere å legge til din nylige suksess eller nevne at du er den beste på universitetet. Disse eksemplene vil demonstrere for rekrutterere at du har disiplinen og drivkraften til å nå dine mål.

Siste tips og triks

I denne guiden skisserer vi at hovedformålet med en CV er å utnytte ferdighetene dine og demonstrere potensialet ditt. En flott CV bør overbevise rekrutterere om å ansette deg. Nå som du har lest denne veiledningen grundig, bør du være klar til å skrive en imponerende CV for bartender. Du bør føle deg trygg på å begynne å søke på stillinger for bartender og starte din karriere innen gjestfrihet! Vi har dekket hva du skal skrive og hvordan du lager en CV ved å bruke malen vår.

Sammendrag av tips

 • Korrekturles CV-en din grundig og se etter feil.

 • Skriv et overbevisende følgebrev for å legge ved din CV.

 • Bruk våre maler, og la oss gjøre all design og formatering for deg i noen få enkle trinn!

 • Bruk nøkkelord i din CV og intervjuer.

 • Undersøk krav for stillingen og selskapet.

 • Bruk annonsen som et "jukseark" for å følge opp.

 • Skriv en omfattende master-CV og oppdater den manuelt eller mellom jobber.

 • Skriv en personlig, optimistisk oppsummering med løsninger

 • Nevn data og tall for å demonstrere dine prestasjoner og evner.

 • Inkluder hobbyer, interesser og prestasjoner for å skille deg ut, hvis du har begrenset arbeidserfaring.

 • Hold språket i CV-en din kortfattet, enkel og kort.

 • Hvis du snakker flere språk, vennligst inkluder språkene i hver CV-søknad!

Ting å gjøre når du sender en jobbsøknad

 • Send din CV og følgebrev i PDF-format.

 • Ikke send andre dokumenter med mindre det er spesifisert etter behov

 • Sjekk at kontaktopplysningene dine er nøyaktige og enkle å finne

 • Ikke ta med referanser i din CV

Ikke bli motløs hvis jobbsøknaden din blir ignorert med det første. Avslag er en normal del av søknadsprosessen. Å søke på en jobb kan være utfordrende og skremmende for noen kandidater, spesielt hvis du er ny i prosessen. Men sjansene dine for å bli ansatt bør bli lettere hvis du tar deg tid til å skrive en imponerende CV. ikke gi opp!

I mellomtiden, hvis du sliter med å finne betalt arbeidserfaring, så ta deg tid til å få frivillig erfaring, ta kurs, få sertifikater eller jobbe mot prestasjoner som vil være til nytte for din CV.

Hvis du er presset på tid og trenger å lage en presserende CV på få minutter, kan vi hjelpe deg med å fremskynde prosessen. Våre profesjonelle CV-maler er godt strukturerte og formaterte slik at du ikke trenger å bekymre deg for siste finpuss. Det har aldri vært enklere å bygge din CV, med våre maler laget på forhånd sparer du tid og problemer.

Bygg din CV enkelt i nettleseren din

Lag din CV

Ofte stilte spørsmål og fakta

Har du andre spørsmål om å skrive den perfekte CV-en for bartender? Nedenfor er de oftest stilte spørsmålene for bartendere.

Bør jeg legge ved et følgebrev for bartender?

Ja, det er viktig å inkludere et følgebrev med din CV-søknad. Hvis du ikke er sikker på hvordan du lager et profesjonelt følgebrev, se guiden vår for ideer.

Bør jeg inkludere referanser i CV-en min?

Det er ikke obligatorisk å inkludere referanser i din CV. Rekrutterere ber sjelden om referanser i den innledende fasen for intervju. Selv om du får jobben, ville det være hensiktsmessig om arbeidsgiveren din ber om referanser. For mer hjelp med å bruke referanser se vår guide

Hvor lang skal min CV for bartender være?

Ideelt sett bør din CV være 1-2 sider lang. Det er best å samle all informasjon på én side, selv om dette ikke er nødvendig. Prøv å unngå å skrive en rotete og lang CV. Korrekturles og rediger etter skriving for å redusere all unødvendig informasjon.

Bør jeg lage en spesialisert CV eller holde den generell?

Med hver jobbsøknad bør du alltid ha som mål å skreddersy din CV til stillingen du søker på. Sørg for at ditt sammendraget for profil og følgebrev er personlig tilpasset selskapets krav for stillingen. Omformuler dine ferdigheter, interesser og arbeidserfaring for å gjøre dem relevante for stillingen. Sørg for å legge til arbeidserfaring eller andre detaljer til din generelle master-CV og oppdater den regelmessig.

Hvilken skriftstørrelse er akseptabel for CV-en min?

Når du skriver en CV for bartender, velg størrelse 10-12 da den er ganske lett å lese.

Hvor kan jeg finne maler som passer for en CV for bartender?

Vi har et bredt utvalg av maler på nettsiden vår. Du kan finne forskjellige design for ethvert yrke. For eksemplet på CV for bartender i denne guiden brukte vi "Harvard Design", men det er mange flere kreative design å velge mellom.

Jeg vil ikke skrive min egen CV for bartender eller motiverende brev, er det en tjeneste jeg kan leie? Ja, hos CV Maker tilbyr vi også tjeneste for skriving av CV. Vi kan lage en profesjonell og skreddersydd CV for jobben du ønsker i løpet av få dager. Prosessen er enkel, effektiv og problemfri.

Hvilke kurs er tilgjengelige for bartendere?

For å øke dine sjanser for ansettelse kan du legge til profesjonelle kurs og sertifikater i din CV for bartender. Først kan du velge nivå 1 pris for gjestfrihet og catering eller til og med en lokal mesterklasse for drinker. Noen kurs tar lengre tid og koster mer enn andre. Så gjør litt research på kvalifikasjoner relatert til bartender på nettet for å se hvilket program som passer for deg.

Hvor kan jeg finne kurs for bartender?

Du kan velge å ta kurs for bartender på nettet eller personlig. På kursguiden.no kan du finner over 95 forskjellige kurs for bartendere i hele Norge.

Hvor mye tjener en bartender i Norge?

I følge de siste tallene for 2022 er gjennomsnittslønnen for en bartender i Norge rundt 200 kr i timen, noe som tilsvarer 362 640 kr i året.

Hvor kan jeg finne en norsk jobb som bartender?

De beste nettstedene for å finne bartender jobber i Norge er:

Kan jeg jobbe som bartender hvis karakterene mine ikke er gode?

Dårlige karakterer er ikke verdens undergang. Det viktigste er karakteren din og ferdighetene dine!

Få et intervju for drømmejobben din med CVMaker

Lag en profesjonell CV enkelt på 10 minutter, last den ned når som helst og hvor som helst!

AddSmallLag din CV
CheckCircle

Øk sjansene dine for å få drømmejobben din med CVMaker.