CV-eksempler

DropDown

Konsulent

StarStarStarStarStar

Konsulent

Hilde Danielsen har valgt Cornell-malen for å få god plass til både arbeidserfaring og sine ferdigheter innen HR. Hun har også en lang utdannelse med master innenfor dette feltet.

Lag en CV

"HR konsulent med lang erfaring innen ansatte administrasjon, tvisteløsninger og effektivisering av arbeidsflyten. Utført mastergrad utdannelse innen HR og personalledelse, og 6 års erfaring med å bruke kunnskapen min til å videreutvikle arbeidsmiljøet for to anerkjente selskaper i Norge. "

Hilde Danielsen - HR-konsulent

Konsulent CV eksempel

Innholdsfortegnelse

Hvordan skrive en konsulent CV Eksempel

Å bli en konsulent kan være et givende karrierevalg. Det tilbyr mange unike fordeler og muligheter. Enten du er en bransjeekspert, en fagspesialist eller en erfaren fagperson som ønsker å dele kunnskapen din, vil en velskrevet og moderne CV vil bringe deg et skritt nærmere drømmejobben. Hvis du ønsker å ta fatt på en vellykket karriere som konsulent og hjelpe kunder med å nå sine mål, er denne skriveveiledningen for konsulent-CV noe for deg!

Eksempel på konsulent CV

HR konsulent eksempel CV fra Hilde Danielsen

Last ned dette CV eksemplet på .PDF

I dette CV eksemplet får Hilde vist frem sine sterkeste ferdigheter som HR konsultent. Hun har en enkel og innførende profil som forteller mye om hennes bakgrunn og utdannelse for å vekke interesse fra abreidsgivere. Hun bruker Cornell-malen med to spalter for å gi mer plass til infomajson om en enkelt side.

Ønsker du å lage en konsulent-CV?

Kom i gang her

Vi tilbyr en rekke CV maler og et omfattende bibliotek med eksempler som kan skreddersys for å passe dine individuelle preferanser. For å utforske videre, ta en titt på vår omfattende liste over CV eksempler for inspirasjon. Alternativt kan du ganske enkelt klikke på følgende eksempler for å utforske ulike karrierealternativer:

Hva skal du inkludere i en konsulent-CV?

Konsulenter støtter sine kunder i å nå sine forretningsmål ved å tilby spesialisert veiledning innenfor sine ekspertiseområder. De samarbeider tett med kunder for å gi innsikt og anbefalinger på et bredt spekter av områder. Når du skriver en CV, bør den være tydelig skreddersydd for jobben. I dette tilfellet bør en konsulent-CV effektivt fremheve nøkkelferdigheter, erfaringer og prestasjoner for å demonstrere ekspertise og troverdighet.

For raske tips og veiledning for å lage en effektiv CV, klikk på følgende lenker:

Vis frem dine myke ferdigheter i en personlig profil

Denne delen gir et kortfattet sammendrag av din bakgrunn, ferdigheter og karriereambisjoner. Det er viktig å merke seg at karrierer innen konsulentvirksomhet kan være mangefasetterte. Fagfolk skifter ofte mellom ulike roller og spesialiseringer. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • Ledelseskonsulent

 • HR konsulent

 • IT konsulent

 • Finansrådgiver

 • Markedskonsulent

 • Konsulent for forretningsutvikling

For ytterligere veiledning, se tips vedrørende hvordan skrive en personlig profil.

CV personlig profil eksempel ledelseskonsulent 

CV personlig profil eksempel ledelseskonsulent

Dedikert og resultatdrevet ledelseskonsulent med en 10-årig erfaring med å forbedre operasjonell effektivitet og drive organisasjonsvekst. God til å analysere komplekse forretningsutfordringer, utvikle strategiske løsninger og lede tverrfunksjonelle team med effektiv implementering av strategier for vekst.

CV personlig profil eksempel HR konsulent

Erfaren HR-konsulent med lidenskap for å optimalisere HR-praksis for å maksimere arbeidsstyrkens produktivitet og medarbeidertilfredshet. Dyktig innen talentutvikling, resultatstyring og organisasjonsutvikling. Dyktig i å lage retningslinjer, prosedyrer og opplæringsprogrammer som er i tråd med forretningsmål.

CV personlig profil eksempel for IT-konsulent

Svært dyktig IT-konsulent med 5+ års erfaring med å designe og implementere banebrytende teknologiløsninger. Dyktig innen systemintegrasjon, nettsikkerhet og programvareutvikling. Forpliktet til å sikre at kunder utnytter teknologi som et konkurransefortrinn og holder seg i forkant av innovasjon.

CV personlig profil eksempel for finansrådgiver

Erfaren finansrådgiver med 10 års erfaring innen finansiell planlegging, investeringsstrategier og risikostyring. Bevist evne til å gi kundene god økonomisk veiledning, skreddersydd til deres unike mål og omstendigheter. Anerkjent for analytisk dyktighet og evne til å forenkle komplekse økonomiske konsepter.

CV personlig profil eksempel for markedskonsulent

Resultatorientert markedskonsulent, med en lidenskap for å drive merkevarebevissthet og inntektsvekst. Dyktig på å utvikle omfattende markedsføringsstrategier, gjennomføre kampanjer og måle deres effekt. Dyktig innen digital markedsføring, innholdsutvikling og markedsundersøkelser. Bevist evne til å tilpasse seg nye markedstrender og levere målbar avkastning for kundene.

CV Personlig profil eksempel for forretningsutvikler

Proaktiv og strategisk konsulent innen forretningsutvikling med mer enn 5 års erfaring med å identifisere vekstmuligheter, inngå strategiske partnerskap og utvide markedsrekkevidden. Dyktig innen markedsanalyse, konkurranseanalyse og utvikling av salgsstrategier. Trives med å lage og implementere innovative ekspansjonsplaner som driver inntekter og markedsandeler.

Les flere lignende CV eksempler her for å få mer inpirasjon.

Camera Flash

Proff tips

Ved å skreddersy CV-en din til den spesifikke konsulentstillingen du sikter mot, vil du maksimere effekten og relevansen. Inkluder myke ferdigheter fra stillingsbeskrivelsen for å få CV-en din til å skille seg ut.

Hev CVen din med dine viktigste konsulent ferdigheter

En effektiv konsulent må ikke bare ha et solid grunnlag innen sitt valgte felt, men også demonstrere ferdigheter på flere nøkkelområder. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • Problemløsning, kritisk tenkning og gode evner innen prosjektledelse.

 • Effektive kommunikasjonsevner (både skriftlig og muntlig) ovenfor klienter, supplert med aktiv lytting.

 • Sterke forhandlings- og mellommenneskelige ferdigheter for å bygge relasjoner og fremme samarbeid.

 • Nøye oppmerksomhet på detaljer.

 • Ekspert på tidsstyring.

 • Evne til å administrere flere kunder og prosjekter samtidig.

Vi anbefaler å organisere CV-en din med spesifikke seksjoner som legger vekt på disse ferdighetene, vise frem dine kvalifikasjoner og sikre at CV-en din forblir ATS-vennlig. For mer informasjon, se hvilke ferdigheter å sette på en CV.

Inkluder relevant arbeidserfaring som konsulent

Enten du startet din karrierereise som assistent eller praktikant og nå ønsker å gå over til en annen rolle, kan det være en skremmende oppgave å kortfattet fange dine yrkeserfaringer. Ikke desto mindre anbefaler vi å bruke en strategisk tilnærming når du komponerer denne delen av viktige prestasjoner.

For ytterligere veiledning, se eksempelet nedenfor eller se vår artikkel om hvordan skrive arbeidserfaring på en CV.

Senior Ledelsesrådgiver, Strawberry Hotell Group, Oslo | 2018–2023

Ledet et team med konsulenter i et større forretningsprosjekt for en av Norges største hotellkjeder. Gjennomførte omfattende markedsundersøkelser og konkurranseanalyser for å identifisere vekstmuligheter for kunder, noe som førte til utviklingen av en vellykket inngangsstrategi. Samarbeidet med ledere på C-nivå for å effektivisere organisasjonsstrukturer og prosesser.

 • Utviklet og utførte en kostnadstrategi for et mellomstort produksjonsselskap, noe som resulterte i en målbar 10 % reduksjon i årlige driftskostnader i løpet av det første året etter implementering. 

 • Implementerte en organisatorisk restrukturering og utviklingsplan for medarbeidere for en kunde i detaljhandelen, som førte til en kvantifiserbar 15 % økning i ansattes produktivitet over en 6 måneders periode. 

HR Konsulent, Reitan Gruppen AS, Trondheim | 2020 – i dag

Overvåke et team med HR-konsulenter i et omfattende HR-transformasjonsprosjekt for et stort norsk selskap. Gjennomførte en dybdeanalyse av HR-praksis, identifiserte ineffektivitet og anbefalte løsninger for å øke medarbeidernes engasjement og produktivitet.

 • Utviklet og utførte en strategi for anskaffelse og oppbevaring av talent for en teknologisk oppstart, noe som resulterte i en 20 % reduksjon i lønnskostnader og en 15 % økning i rekrutteringseffektivitet i løpet av det første året.

 • Implementerte et opplærings- og utviklingsprogram for ansatte for en klient i helsesektoren, noe som førte til en målbar 10 % økning i de ansattes ferdighetsnivåer og en påfølgende økning i tilfredshetsscore.

Forretningsutvikling Konsulent, forskjellige selskaper, Oslo | 2020–2023

Ledet et team av forretningsutvikling spesialister i et strategisk markedsekspansjon prosjekt for et ledende teknologiselskap. Gjennomførte grundige markedsundersøkelser og konkurrentanalyser for å identifisere vekstmuligheter, noe som resulterte i en vellykket markedsinngangsstrategi. Samarbeidet med ledergruppen for å gjennomføre planen effektivt.

 • Gi råd til en produksjonskunde om diversifiseringsstrategier, noe som førte til en vellykket lansering av en ny produktlinje og en 15% økning i markedsandel.

 • Tilrettelagt partnerskap og allianser for kunder i ulike bransjer, noe som resulterte i økt markedsrekkevidde og 20 % vekst i forretningspartnerskap.

Hvis du er en student med minimal eller ingen tidligere erfaring, kan du konsultere guiden vår om å lage en CV uten erfaring. Alternativt, for flere CV-eksempler eller scenarier skreddersydd til spesifikke jobbkrav.

List opp relevant utdanning eller sertifiseringer

Hvis du ønsker å spesialisere deg innen rådgivning, er det viktig å oppnå relevante kvalifikasjoner. Det høyeste sertifiseringsnivået for en konsulentkarriere er ofte en Master of Business Administration (MBA) eller et relatert felt. Imidlertid, hvis du utforsker alternative karriereveier innen rådgivning som ikke krever en avansert grad, kan du vurdere roller som en forretningsanalytiker, prosjektkoordinator eller lederelev. For mer veiledning, se hvordan man skriver utdanning på en CV.

Utforsk tilgjengelige utdannelser og kurs for konsulenter i Norge.

Camera Flash

Proff tips

Velg sertifiseringer og kurs som samsvarer med konsulentspesialiseringen og karrieremålene dine. Sertifiseringskrav og tilbud kan variere, så det er viktig å gå gjennom spesifikke programdetaljer før du registrerer deg.

Viktig å få med seg

Å lage en CV kan være ganske utfordrende, spesielt for nyutdannede som begir seg ut på arbeidsmarkedet eller de som skifter karriere. Det er viktig å huske at CV-en din fungerer som et kraftig markedsføringsverktøy, som gjør det mulig for deg å vise dine ferdigheter og erfaringer til potensielle arbeidsgivere eller kunder. Å sikre at din CV er skreddersydd for et virkningsfullt førsteinntrykk er nøkkelen, siden den effektivt kommuniserer verdien du kan tilføre en konsulentrolle.

Neste skritt?

Utforsk vårt brede utvalg av tilpassbare CV maler eller følgebrev. Hvis du trenger eksperthjelp eller mangler erfaring, dra nytte av vår profesjonelle Tjenester for CV-skriving for skreddersydd støtte.

FAQ

Hvordan skriver jeg en CV for en konsulentjobb?

Start med et konkret og kortfattet sammendrag av ferdighetene og erfaringene dine, og fremhev relevant utdanning og arbeidshistorie. Legg vekt på viktige prestasjoner og skreddersy den til den spesifikke konsulentrollen du søker på.

Hvordan skrive en konsulent-CV innen HR?

Fokuser på å vise frem dine kvantitative og analytiske ferdigheter, ledererfaring, problemløsningsevner og din samsvar med selskapets verdier og kultur. Fremhev relevante prestasjoner og kvalifikasjoner.

Hvor vanskelig er det å komme inn i en konsultentrolle?

Det er stor konkurranse om å få de beste jobbene som konsulenter, og arbeidsgivere ser etter toppkandidater med eksepsjonelle ferdigheter og kvalifikasjoner. Vær forberedt på en streng søknadsprosess og sørg for å demonstrere din ekspertise og passe med selskapets verdier.

Hvordan få en konsulentjobb hos de største byråene?

Undersøk den spesifikke rollen du er interessert i, skreddersy CV-en din til å matche jobbkravene, lag et nettverk med konsulenter på LinkedIn, og vær forberedt på en grundig søknadsprosess, inkludert intervjuer og vurderinger.

Få et intervju for drømmejobben din med CVMaker

Lag en profesjonell CV enkelt på 10 minutter, last den ned når som helst og hvor som helst!

AddSmallLag din CV
CheckCircle

Øk sjansene dine for å få drømmejobben din med CVMaker.