CV-eksempler

DropDown

Deltidsjobb

StarStarStarStarStar

Deltidsjobb

William har valgt Cornell-malen for CV-en for å vise fram sine ferdigheter og kvalifikasjoner samt arbeidserfaring mer tydelig og konsist.

Lag en CV

"Student på tredje året med solid bakgrunn innen kundeservice og salg. Sterkt fokus på problemløsning for å gi en enestående kundeopplevelse."

William Horn - Student og deltidsansatt

CV eksempel av William Horn som er student og søker deltidsjobb

Innholdsfortegnelse

Hvordan skrive en CV for deltidsjobb: Eksempler og Tips

Se for deg muligheten til å jobbe på deltid, administrere dine akademiske eller personlige ansvar mens du har tid til interessene dine. Norge tilbyr en rekke muligheter for deltidsjobber på tvers av ulike sektorer. Disse rollene gir tilpasningsdyktige timer, en jevn inntekt og muligheten til å dyrke avgjørende ferdigheter.

Hvis du er en student eller en nylig uteksamineres, kan en god CV åpne dører til nye muligheter. Det kan være gunstig for å tjene penger i løpet av studiene, skaffe seg arbeidserfaring etter skoletid eller sette i gang yrkesreisen. Å jobbe deltid kan åpne for mange muligheter fra å bli frisør til assistent.

Lær hvordan du skiller deg ut fra konkurrentene og sikre deg drømmejobben, selv uten mye arbeidserfaring. I denne guiden gir vi eksperttips, praktiske CV-eksempler og utprøvde strategier for å hjelpe deg å skrive en moderne CV.

Før vi starter, bør du bli kjent med Søkeprogramvare (ATS). Vet du at bedrifter avviser 75 % av kvalifiserte søkere fordi de har dårlig formaterte og generiske CVer? Det er viktig å velge en ATS-vennlig CV mal. Dette vil bidra til å vise frem dine ferdigheter og potensial. I tillegg vil det gjøre det lettere for arbeidsgivere å lese og like CV-en din.

Ønsker du å lage en profesjonell CV?

Start her

CV-skriveprosessen: Hvor skal jeg begynne?

Arbeidsgivere bruker bare i gjennomsnitt bare 7 sekunder gjennomgå en CV, så den må være godt organisert, oversiktlig og relevant for jobbsøkingen. Vi anbefaler å undersøke rollen, selskapet og bransjen før du søker på en hvilken som helst jobb.

Når du lager en CV, start med en master-CV og skreddersy den til ønsket jobb med en spesifikk CV. Denne prosessen vil hjelpe deg å spare tid og krefter i det lange løp når du søker på jobb. Se våre CV-eksempler for mer inspirasjon.

Deltidsjobb CV Eksempel

CV eksempel av William Horn som er student og søker deltidsjobb

Last ned dette deltidsjobb-CV-eksemplet.

I dette CV-eksemplet fremhever William nøkkelferdigheter, erfaringer og prestasjoner som er relevante for en rolle som salgsassistent i detaljhandelen. Hans profesjonelle og iøynefallende CV-mal for deltidsjobber presenterer kundeservice, salg, klageløsning og kunnskap om markedsundersøkelser. William legger vekt på karriere- og utdanningsmålene sine øverst på CV-en, og viser hans ambisjon om å lære og utvikle seg profesjonelt. Cornell-malen viser tydelig nøkkelferdigheter og relevant erfaring.

Hva skal du inkludere i en deltidsjobb-CV?

I Norge er det et mangfoldig utvalg av jobber tilgjengelig for studenter, noe som muliggjør en håndterbar balanse mellom arbeidsliv og studier. Mange elever eller skoleelever velger å jobbe innen kundeservice, for eksempel i detaljhandel for å utvikle viktige ferdigheter.

Kundeservice stillinger kan tilby konkurransedyktig timelønn på rundt 190 kroner timen. Denne lønnen er høyere enn andre deltidsyrker, noe som gjør den til et attraktivt alternativ for studenter som søker arbeid. Studenter synes det er fordelaktig å gå inn i dette feltet uten å trenge spesielle ferdigheter eller kvalifikasjoner. Jobber som bartender eller servitør kan være tilfredsstillende og tillate deg å jobbe med kunder.

Seksjoner som er viktige å ha med på en deltidsjobb CV

Hvordan skrive en personlig profil på en deltidsjobb-CV

Din personlige profil gir potensielle arbeidsgivere et innblikk i hvem du er og hva du kan tilføre rollen. Sørg for at du skreddersyr din personlige profil for å matche den spesifikke jobben du søker på. Denne delen må være klar, kortfattet og relevant. Hvis du ikke har arbeidserfaring, fokuser på utdannelse, ferdigheter eller andre erfaringer i din personlige profil.

Personlig profil eksempel for en student Deltidsjobb CV

Dedikert og motivert informatikkstudent som søker en administrativ deltidsjobb. Svært dyktig til å håndtere store arbeidsmengder og bruke dataprogramvare for å øke produktiviteten. Utviklet mellommenneskelige og organisatoriske ferdigheter på en offentlig arbeidsplass. Entusiastisk over å bidra med min positive holdning, vilje til å lære og sterke arbeidsmoral.

Personlig profil CV eksempel for 16-åring som søker deltidsjobb

Aktiv og ansvarsbevisst 16-åring med stor interesse for å få arbeidserfaring. Svært organisert og detaljorientert, dyktig til multitasking og samarbeider godt med andre. Søker en deltidsjobb innen kundeservice som tilbyr vekstmuligheter, og en sjanse til å utvikle mine ferdigheter i et støttende team miljø.

Personlig profil eksempel for en deltidsjobb CV uten arbeidserfaring

Motivert student som søker deltidsjobb som servitør. Viser sterke kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter, med en proaktiv holdning til å hjelpe kunder og yte eksepsjonell service. Aktivt involvert i frivillig arbeid, bidra til samfunnsprosjekter og støtte veldedige oppdrag. Forpliktet til personlig og profesjonell vekst.

Sørg for at du tilpasser disse profilene for å gjenspeile dine erfaringer, ferdigheter og karrieremål. For mer inspirasjon, se vår artikkel om hvordan skrive en personlig profil for din CV.

Hvilke ferdigheter å legge til en CV for en deltidsjobb?

Når du lister ferdigheter på CV-en din, er det viktig å fokusere på myke og harde ferdigheter som er relevante for rollen. Myke ferdigheter demonstrerer din evne til å samhandle godt med andre, samarbeide og administrere dine ansvarsområder effektivt.

Å vise frem harde ferdigheter som er spesifikke for rollen, for eksempel kundeservice eller administrative ferdigheter, kan forbedre kandidaturet ditt ytterligere. Ved å presentere en kombinasjon av disse ferdighetene på CV-en din, og spesifikke eksempler eller erfaringer, kan du demonstrere din arbeidsvilje og innsats.

En bartender CV bør fremheve dine kundeservice ferdigheter og evne til å jobbe i et hektisk miljø. Vis frem din entusiasme og din vilje til å lære nye drinkoppskrifter og teknikker. Vis dine sterke kommunikasjonsevner og evne til å samhandle og løse konflikter med kunder på en vennlig og profesjonell måte.

En servitør/kelner CV må understreke din evne til å yte eksepsjonell kundeservice og jobbe effektivt som en del av et team. Fremhev oppmerksomheten din til kundenes behov, ta bestillinger nøyaktig og levere mat og drikke raskt. Demonstrere sterke kommunikasjons-, organisasjons- og hukommelsesferdigheter og entusiasme for å bidra til en positiv og imøtekommende kundeopplevelse.

En butikkmedarbeider CV bør vise frem gode mellommenneskelige ferdigheter og hjelpe kunder i et travelt eller hektisk miljø. Vis frem kunnskapen din om produktene eller tjenestene firmaet tilbyr, og vis en vilje til å gi nyttige anbefalinger og svare på kundehenvendelser. Fremhev dine sterke organisatoriske ferdigheter, oppmerksomhet på detaljer innen lagerstyring, og din positive holdning til å utføre oppgaver på butikkgulvet effektivt. Lær mer om denne typen roller med vår butikkmedarbeider CV.

De viktigste ferdighetene å ta med på en CV for deltidsstillinger

Eksempler på myke ferdigheter:

 • Utmerkede kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter

 • Problemløsning

 • Teamarbeid

 • Tilpasningsevne og fleksibilitet

 • Oppmerksomhet på detaljer og nøyaktighet

 • Organisatoriske ferdigheter

 • Positiv holdning og entusiasme

 • Pålitelighet

 • Initiativ.

Eksempler på harde ferdigheter:

 • Ferdighet i Microsoft Office Suite

 • Erfaring med kontanthåndtering og POS-system

 • Flytende fremmedspråk

 • Teknisk skriving

 • Tekniske ferdigheter (f.eks. koding, grafisk design)

 • Dataregistrering og administrative ferdigheter

 • Programmering

 • Skriving

 • Markedsføring i sosiale medier.

Hvordan skrive arbeidserfaring på en CV for en deltidsjobb

Når du beskriver arbeidserfaringen din, enten du er frivillig eller betalt, er det viktig å fokusere på dine prestasjoner, prestasjoner og innvirkning på organisasjonen.

Selv med liten eller ingen arbeidserfaring, fokuser på å vektlegge ferdigheter fremfor arbeidserfaringsdelen, og fremheve de relevante ansvarsområdene. Du kan også flytte fokus på CV-en din til utdanning ved å bruke et ferdighetsbasert format.

Camera Flash

Proff tips

Hvis du ikke har mye arbeidserfaring, kan du prøve frivillig arbeid. Ta et kurs eller lære en ferdighet knyttet til karrieremålene dine. Å gjennomføre en praksisplass eller kurs øker også sjansen for å få en jobb som student.

Følg disse trinnene og ha disse tipsene i bakhodet når du viser frem din tidligere arbeidserfaring på en CV:

 • Inkluder betalt yrkeserfaring, frivillig arbeid og praksisplasser, start med det siste og arbeid baklengs.

 • Unngå utdaterte eller kortsiktige engasjement. Opprett i stedet en ekstra seksjon uten spesifikke datoer.

 • Inkluder nøkkelord som er relevante for jobben du søker på i din CV.

 • Fremhev målbare resultater eller betydelige akademiske prestasjoner fra skole, arbeidsplasser, frivillig arbeid eller praksisplasser i et punktformat.

 • Legg vekt på overførbare ferdigheter oppnådd fra relevante studier, frivillig arbeid eller hobbyer. Hold denne delen kortfattet og fokusert på jobben du søker på.

Eksempel på CV:

Frivillig assistent, Nærbutikken, Trondheim, Norge, 2021-nåværende

Samarbeidet med et mangfoldig team for å nå salgsmål, og fremmet et positivt arbeidsmiljø. Engasjerer og samhandler med kunder, adresserer utfordringer og løser problemer raskt. Dette sikrer høy kundetilfredshet.

 • Fikk positive tilbakemeldinger fra kunder for å gi eksepsjonelle personlige styling anbefalinger, noe som resulterte i økt kundetilfredshet.

 • Opprettholdt høy nøyaktighet og effektivitet i behandling av transaksjoner, minimerte feil og bidro til en smidig kundeopplevelse.

 • Vant en butikkkonkurranse for den beste visuelle effekter ved å lage attraktive skjermer som resulterte i økt salg.

Hvordan skrive en ekstra erfaring seksjon på en deltidsjobb-CV

Hvis du ikke har mye arbeidserfaring eller har prestasjoner knyttet til jobben, kan du legge til en seksjon for erfaringer . Hvis det er relevant, legg til hobbyer og interesser under tilleggs erfaringer. Les mer om hvordan liste hobbyer og interesser på en CV.

Camera Flash

Proff tips

Inkluder referanser fra skolegang som veiledere eller karriereveiledere. Legg til disse detaljene i din master-CV og bruk referansene dine hvis du blir bedt om det under et intervju.

Det er fordelaktig å inkludere eventuelle relevante praksisplasser på CV-en din. Å fullføre et kurs på en skole eller høyskole demonstrerer praktisk kunnskap, og forbinder akademiske og profesjonelle interesser. Lær mer om hvordan du oppgir kurs og sertifikater på CV-en din.

Legg til ekstra erfaring eller prestasjoner til CV-en din viser engasjement for karriereutvikling og øker sjansene dine for å få jobb.

Utdanning på deltidsjobb CV: Hvordan inkludere dette?

Når du oppgir utdanningsdelen din som student eller nyutdannet, start med den siste skolen, høyskolen eller universitetet du gikk på. Fremhev bakgrunnen din på en klar og organisert måte.

Viktig å huske på

Det kan være vanskelig å lete etter en jobb og administrere andre ting, spesielt hvis du er student eller har andre prioriteringer. Denne guiden hjelper deg med å lage en sterk deltidsjobb-CV for å imponere arbeidsgivere med de riktige verktøyene og ressursene.

Oppdater CV-en din for å øke sjansene dine for å bli ansatt. Forbedre din CV med relevante ferdigheter, erfaringer og prestasjoner som viser din egnethet for jobben.

Her er de viktigste punktene å huske:

 • Begynn med en master-CV og lag et omfattende dokument som du kan tilpasse for hver søknad.

 • Inkluder din personlige informasjon, personlige profil, utdanning, arbeidserfaring, ferdigheter og referanser.

 • Lag en personlig profil som fremhever dine styrker og stemmer overens med deltidsjobben du søker på.

 • List opp både myke og harde ferdigheter som er relevante for stillingen.

 • Legg vekt på prestasjoner og ansvarsområder du har hatt, enten det er på praksisplasser eller i frivillig arbeid.

 • Fremhev utdannelsen din, inkludert relevante kurs og akademiske prestasjoner.

 • Tilpass CV-en din for hver søknad for å vise frem opplevelsen din.

 • Husk å korrekturlese CV-en din nøye og be om tilbakemelding fra andre for å sikre at den presenterer deg i best mulig lys.

Neste skritt?

For de som ønsker å spare tid og krefter på å lage sin CV, kan det være lurt å dra nytte av vår CV-skrivetjeneste. Vårt dedikerte team av eksperter kan hjelpe deg med å lage en vellykket CV for en jobb som er skreddersydd for dine karrieremål. Hvis du trenger hjelp og forslag til din karriere, kan vår blogg gir tips om hvordan du finner din første jobb som student. Velg riktig mal for følgebrev som skal følge CV-en din i din neste jobbsøknad.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan skriver jeg en deltidsjobb-CV?

Du bør inkludere personlig informasjon, en iøynefallende personlig uttalelse, ferdigheter, utdanning, tilleggserfaringer eller prestasjoner. List opp relevant arbeidserfaring, inkludert praksisplasser eller frivillig arbeid, mens du skreddersyr CV-en din for å matche jobben du søker på. Hold alltid din deltids-CV kortfattet, velstrukturert og feilfri.

Trenger jeg en CV for en deltidsjobb?

Ikke alle jobber trenger en CV, men en god CV kan øke sjansene dine for å komme på intervju. Det er avgjørende å vise frem dine kvalifikasjoner, ferdigheter og potensial til arbeidsgivere. Se våre artikler om jobbintervju tips for å øke sjansene dine for å sikre deg et jobbintervju for ønsket rolle.

Hva er det beste CV-formatet for deltidsjobber i Norge?

Det beste CV-formatet er vanligvis omvendt-kronologisk. Begynn med de siste opplevelsene dine og arbeid deg bakover i tid. Dette formatet gjør det mulig for arbeidsgivere å se den nyeste og relevante informasjonen din raskt. Sørg for at du bruker en profesjonell ATS-vennlig CV-mal for deltidsjobber for å øke sjansene dine for å bli lagt merke til.

Hvordan skriver jeg en deltidsjobb-CV uten erfaring?

Fokuser på overførbare ferdigheter oppnådd fra frivillig arbeid, praksisplasser eller hobbyer. Fremhev eventuelle ansvarsområder eller prestasjoner som viser dine ferdigheter og potensielle verdi som kandidat. Vurder å lage en ferdighetsbasert CV for å øke sjansene for suksess.

Hva er en god oppsummering for en deltidsjobb-CV i Norge?

En god personlig profilsammendrag bør fremheve dine viktigste styrker, karrieremål og kvalifikasjoner for rollen. Skreddersy profilsammendraget slik at det samsvarer med jobben du retter deg mot, og bruk nøkkelord som er uthevet i stillingsannonsen. Nevn noen unike kvaliteter, prestasjoner eller styrker som skiller deg fra konkurrentene og hjelper deg å skille deg ut.

Hvor lang bør en CV være for en deltidsjobb?

En CV bør være på 1-2 sider, basert på din erfaring og relevant informasjon du må inkludere. Hold det kortfattet, med fokus på de mest kritiske og virkningsfulle detaljene.

Hvordan skrive en CV for deltidsjobb som 16-åring?

En 16-åring som søker deltidsjobb bør legge vekt på relevante ferdigheter som teamarbeid, kommunikasjon og tilpasningsevne. Ta med frivillig arbeid, fritidsaktiviteter eller deltidsstillinger som viser ditt ansvar og vilje til å lære.

Få et intervju for drømmejobben din med CVMaker

Lag en profesjonell CV enkelt på 10 minutter, last den ned når som helst og hvor som helst!

AddSmallLag din CV
CheckCircle

Øk sjansene dine for å få drømmejobben din med CVMaker.