CV eksempel

Øk sjansene dine for å finne en jobb og lage din CV med en av våre profesjonelt designede CV-maler. Er du nysgjerrig på å finne ut hvordan disse malene kan fungere for deg? Bla nedover og sjekk ut de forskjellige CV-eksemplene vi har laget for å inspirere deg.

Lag din CV

Du har 65% sjanse for å få deg en jobb.

 • Auckland

  Eksempel på gratis CV
 • Edinburgh

  Eksempel på gratis CV
 • Priceton

  Eksempel på gratis CV
 • Otago

  Eksempel på gratis CV
 • Berkeley

  Eksempel på gratis CV
 • Harvard

  Eksempel på gratis CV
 • Standford

  Eksempel på gratis CV
 • Cambridge

  Eksempel på gratis CV
 • Oxford

  Eksempel på gratis CV
 • Ferdige CV-maler i PDF som kan tilpasses

  Alle malene våre hos CVmaker kan enkelt tilpasses dine egne preferanser. Du får muligheten til raskt å endre oppsettet til CV-en og eventuelt ordne seksjonene avhengig av hva som passer deg best for øyeblikket. For eksempel, hvis du trenger å markere og plassere relevante kurs tidligere i CV-en, kan du ganske enkelt gjøre det. Avhengig av hvilken CV-mal du velger, vil CV-en din bli justert tilsvarende. Alle malene vi tilbyr kan enkelt brukes i kombinasjon med en rekke populære farger. Vår anbefaling er at du skreddersyr din CV rett etter den annonserte tjenesten for å øke sjansen for å få et jobbintervju ytterligere.

  Eksempel på CV - System Developer Search Service - Auckland Mal

  cv eksempel Programvareutvikler NO

  Last ned denne CV-malen - Systemutviklere ønsker å tjene

  I CV-en over søker Anita tjenesten som systemutvikler. Hun har tidligere hatt relevant erfaring i faget og har universitetsgrad i datateknologi. Hun påpeker at hun brenner for det hun gjør og det at hun alltid streber etter å gjøre sitt beste uansett hvilke utfordringer hun står overfor. Hun bør derfor ha en god sjanse til å få den annonserte tjenesten.

  Eksempel på CV - Økonom på jakt etter regnskapsføringstjeneste - Edinburgh mal

  cv eksempel Ykonom NO

  Last ned denne CV-malen - Økonom søker jobb som regnskapsfører

  I CVen ovenfor søker Rune jobb som revisor. Han har en økonomeksamen fra Handelshøyskolen i Stockholm og er ivrig etter å fortsette å bygge sin karriere. Han har tidligere arbeidet som regnskapskonsulent, men også som rådgiver. Han bør med andre ord ha gode muligheter til å få den utlyste stillingen. For å styrke sin CV, understreker også Rune at han gjør regnskapet for en ideell forening. 

  Eksempel på CV - Leder som leter etter tjeneste – Auckland-mal

  CV eksempel - Leder som leter etter tjeneste

  Last ned denne CV-malen - Leder som leter etter jobb

  I CV-en over søker Emma stillingen som informasjonssjef. Hun har hatt en rekke relevante roller i det siste, noe som absolutt vil styrke hennes sjanse for å få den ledige stillingen. Hun understreker også det faktum at hun vil jobbe hardt for å utvikle sin ledelse og hele tiden arbeide for å styrke ferdighetene. For å styrke CV-en ytterligere, understreker Hons sin interesse for ledelse generelt.


Mer enn 112.872 brukere har allerede opprettet sin CV

Med vår CV-skaper kan du raskt og enkelt lage en distinkt og profesjonell CV på bare 15 minutter.

Lag din CV

Du har 65% sjanse for å få deg en jobb.