CV Eksempler & Maler

Øk sjansene dine for å finne en jobb og lage din CV med en av våre profesjonelt designede CV-maler. Er du nysgjerrig på å finne ut hvordan disse malene kan fungere for deg? Bla nedover og sjekk ut de forskjellige CV-eksemplene vi har laget for å inspirere deg.

Lag din CV

Du har 65% sjanse for å få deg en jobb.

 • Auckland

  Eksempel på gratis CV
 • Edinburgh

  Eksempel på gratis CV
 • Princeton

  Eksempel på gratis CV
 • Otago

  Eksempel på gratis CV
 • Berkeley

  Eksempel på gratis CV
 • Harvard

  Eksempel på gratis CV
 • Standford

  Eksempel på gratis CV
 • Cambridge

  Eksempel på gratis CV
 • Oxford

  Eksempel på gratis CV
 • Ferdige CV-maler i PDF som kan tilpasses

  Alle maler hos CVmaker kan enkelt tilpasses dine egne preferanser. Du får raskt muligheten til å endre oppsettet på CV-en og eventuelt ordne seksjonene avhengig av hva som passer best for deg. For eksempel, hvis du trenger å markere og plassere relevante kurs tidligere i CV-en, kan du ganske enkelt gjøre det. Avhengig av hvilken CV-mal du velger, vil CV-en din bli justert tilsvarende. Alle malene vi tilbyr kan enkelt brukes i kombinasjon med en rekke populære farger. Vår anbefaling er at du skreddersyr din CV rett etter den annonserte tjenesten for å øke sjansen for å få et jobbintervju ytterligere.

  Lag din profesjonelle CV nå

  CV-eksempel - Butikkselger - Edinburgh mal

  cv eksempel butikkmedarbeider

  Last ned dette eksempelet på CV - Butikkmedarbeider

  I denne CV-en viser Mari at hun er en engasjert og ansvarsfull butikkmedarbeider. Hun nevner viktige attributter og egenskaper som ansettelsesansvarlig ser etter, samt løfter frem prestasjoner høyt oppe i CV-en. Hun viser til gode prestasjoner med både månedens ansatt og mersalgs rutiner som har økt omsetningen til avdelingen betydelig. Hun påpeker mye arbeidsglede, energi og et ønske om mer ansvar og ledelse, med en slik CV har hun en god mulighet til å ta det neste steget i karrieren sin.

  Lag din profesjonelle CV nå

  Eksempel på CV - Hotell Direktør - Harvard Mal

  cv eksempel Hotell Direktør

  Last ned denne CV-malen - Hotell Direktør ønsker å tjene

  I CV-en over søker Anders jobb som hotelldirektør for et større spa- og konferansehotell. Han har relevant erfaring med 6 år som hotelldirektør og en bachelor i hotelledelse fra Kristiania Høyskole i Oslo. Anders er klar for å ta steget videre med flere ansvarsområder og større personalansvar. Han er resultatorientert og målbevisst, og styrker CV-en sin med relevante prestasjoner. Med sterke lederegenskaper og lang erfaring i hotellbransjen bør han ha gode muligheter til å få den utlyste stillingen.

  Lag din profesjonelle CV nå

  Eksempel på CV - Regnskapsfører - Standford mal

  cv eksempel Regnskapsfører

  Last ned denne CV-malen - Regnskapsfører

  I CV-en over søker Lena en jobb som revisor. Hun har bred erfaring innen økonomibransjen og styrker nå kompetansen sin med en mastergrad i regnskap og revisjon på BI. Etter å ha jobbet lenge i samme bedrift er hun klar for nye utfordringer. I CV-en viser Lena at hun er målrettet med høy arbeidskapasitet, da hun både har studert og jobbet samtidig. Med en slik erfaring, og masterutdanning bør hun være en sterk kandidat for stillingen

  Lag din profesjonelle CV nå

  Eksempel på CV med prestasjoner - Digital Markedsfører - Auckland mal

  cv eksempel Digital Markedsfører

  Last ned denne CV-malen - Digital Markedsfører

  I CV-en over søker Jarle på jobb som markedssjef. Han har en bachelor i Digital kommunikasjon og Markedsføring på BI i Oslo og har en bred erfaring innen faget. Han viser frem relevante verktøy og sertifiseringer som styrker CV-en hans betraktelig. Han understreker egenskaper som er viktige for en lederrolle, det gjør han til en sterk kandidat for denne utlyste stillingen. 

  Lag din profesjonelle CV nå

  Eksempel på CV - Hudterapaut - Princeton mal

  cv eksempel Butikkmedarbeider

  Last ned denne CV-malen - Hudterapaut

  I CV-en over søker Henriette på en stilling som hudterapaut. Hun er ferdig utdannet og viser til egenskaper som er viktige innen bransjen. Hun jobber for tiden i en kosmetikk butikk der hun også bruker sminkør og selger kunnskapene sine. Henriette har ramset opp ferdigheter som et eget felt i CV-en, som gjør at ansettelses ansvarlig raskt kan se hva hun er god på. Med gode selgeregenskaper, kundeerfaring og stor lidenskap for yrket bør Henriette ha en gode muligheter til å få jobben.

  Lag din profesjonelle CV nå

  Eksempel på CV - Eiendomsmegle - Oxford mal

  cv eksempel Eiendomsmeglerfullmektig

  Last ned denne CV-malen - Eiendomsmegle

  I CV-en over søker Anne-Marie på en stilling som eiendomsmegler. Hun har en bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi fra BI, og relevant arbeidserfaring som eiendomsmeglerfullmektig og trainee/medhjelper hos Nordvik Bolig, styrker dette CV-en hennes betraktelig. Hun er fremoverlent og utadvendt med et velutviklet konkurranseinstinkt. Med en så relevant arbeidserfaring og utdannelse, er hun en sterk kandidat til denne stillingen.

  Lag din profesjonelle CV nå

  Eksempel på CV - Lærer - Harvard mal

  cv eksempel Eiendomsmeglerfullmektig

  Last ned dette eksempelet på CV - Lærer

  Jens ønsker seg en fast stilling som lærer på grunnskoletrinnet. Etter en 5-årig mastergrad har han jobbet i over et halvt år på skole som vikar og tilkallingshjelp. Han viser stor interesse for yrket ved å gå kurs og seminarer, noe han setter høyt oppe på CV-en sin. Han trekker frem gode egenskaper relatert til yrket i sin personlige tekst, noe ansettelsesansvarlig vil se. Jens har gode attributter og engasjement for å få seg en fast stilling, og dette viser han tydelig med en ferdighetsbasert CV.

  Lag din profesjonelle CV nå

  Eksempel på CV - Servitør - Edinburgh mal

  Eksempel CV Servitør

  Last ned dette eksempelet på CV - Servitør

  I denne CV-malen for servitør ser du hvordan Hanne kartlegger sin karriere innenfor restaurantindustrien veldig tydelig, og med tilstrekkelig informasjon uten at det blir for mye. Hennes oppsummering forteller leserne med en gang hvor mange år hun har jobbet med forskjellig type mat som tiltrekker seg forskjellige kunder. Dette viser arbeidsgivere at hun er fleksibel og kan tilpasse seg. Legg merke til hvordan hennes interesser er tilknyttet jobben hennes. Det er utvilsomt at Hanne er ute etter arbeidsgivere som kan gi henne en lang karriere og forbedre hennes lederegenskaper. Hun har gått for en perfekt Edinburgh CV-mal med klare linjer og god lesbarhet. Hanne har inkludert et bilde, men dette er valgfritt om du oppretter en CV i vårt system.

  Lag din profesjonelle CV nå

  Eksempel på CV - Lite arbeidserfaring - Cambridge mal

  Eksempel CV Lite arbeidserfaring

  Last ned dette eksempelet på CV - Lite arbeidserfaring

  Stian har utnyttet CV-en sin for å få plass til mest mulig informasjon om sin ekspertise og prestasjoner, og får frem viktige og relevante punkter som kreves for å bli en helsefagarbeider. Selv om han ikke har mye erfaring eller en lang utdannelse, trekker han frem alle de mest vesentlige punktene om utdannelsen han har, og hvilke prestasjoner han har gjort på sin praksisplass. Dette gir et større grunnlag for en arbeidsgiver å vurdere Stians evner. I tillegg har han vært flink til å knytte sine interesser opp imot den type arbeid har søker etter, og unngått å ta med uvesentlige hobbyer eller tidsfordriv som ikke vil interessere en arbeidsgiver. Språk kan også vøre en stor fordel å få med i denne sammenhengen, i og med at det kan være svenske og engelsktalende pasienter som vil sette pris på noen å snakke med på sitt eget språk.

  Lag din profesjonelle CV nå

  Eksempel på CV - Moderne CV - Stanford mal

  Eksempel Modern CV
  Last ned CV-eksempel Modern CV - Stanford Mal


  Sindre holder på med utdannelsen sin innenfor økonomi, og skriver tidlig i sin CV at han er først og fremst ute etter en deltidsstilling for å kombinere med studiene. Han poengterer også at han har salgserfaring fra før, selv om det kanskje ikke var så veldig lang tid. Søker han derimot innenfor samme firma eller samme sektor, har denne arbeidserfaringen likevel mye å si om han i tillegg har en god referanse. Selv om han har lite arbeidserfaring har han fått frem mye om seg selv, som gjør det enkelt for en arbeidsgiver å danne seg et bilde av Sindre.

  Lag din profesjonelle CV nå

template-image

Mer enn 112.872 brukere har allerede opprettet sin CV

Med vår CV-skaper kan du raskt og enkelt lage en distinkt og profesjonell CV på bare 15 minutter.

Lag din CV

Du har 65% sjanse for å få deg en jobb.